Curro keerde terug om op te lossen in de laatste ademhaling en de triomf van de CFS Mar Dénia in La Vila (4-5) te geven

November 19 van 2018 - 06: 57

Het verhaal van de vorige dag werd herhaald en Curro keerde terug om in de laatste ademtocht op te lossen en gaf de overwinning aan CFS Mar Dénia in het paviljoen "Madaleta", in Villajoyosa. Het krappe resultaat maar tegelijkertijd verdiend omdat de Dianenses terecht het La Vila FS-team met 4 tegen 5 versloegen.

De wedstrijd begon met een maximumstraf voor de lokale bevolking die de Dianense-doelman César redde, waardoor zijn teamgenoten veel vertrouwen en moreel kregen. In dit begin van de clash was het ritme hoog en met weinig controle over het spel van elkaar. Het werd eerder een straatloper met aankomsten op beide gebieden.

In de eerste helft beter de CFS Mar Dénia

Het eerste doelpunt kwam voor het lokale team in minuut 6 gescoord door Miguel. De vreugde voor de schurken duurde niet lang, want een paar seconden later maakte Robert de stand gelijk. Een minuut later was het Fran Vives die de 1-2 scoorde. In minuut 12 scoorden de scheidsrechters een maximumstraf in de buurt. Álex Pla had de leiding om het te transformeren en de 1 op 3 te zetten.

In het volgende spel werden de Dianenses gestraft met een dubbele straf die Herrera omzette, waardoor de stand op 2-3 kwam. Zonder controle in de wedstrijd gingen de minuten voorbij totdat La Vila FS de wedstrijd gelijk wist te trekken met een doelpunt van Munuera. Na het tegendoelpunt liet de reactie van de jongens onder leiding van Óscar García niet op zich wachten en maakte Edu Romany er 3-4 van, waarmee deze uitslag tot rust kwam.

lijden om te winnen

Aan het begin van de tweede helft pauzeerden de Dianenses hun spel, ze controleerden het ritme van het spel meer. Maar dit duurde niet lang, want de lokale bevolking verstrakte en verhoogde hun intensiteit voor de toegeeflijkheid van de scheidsrechters. In de 26e minuut werd Pablo Tarín van het veld gestuurd en moesten zijn teamgenoten op het veld twee minuten lang numeriek inferieur zijn.

De bal ging van de ene naar de andere kant zonder dat een van de teams de andere overstuurde. De plaatselijke intensiteit zorgde ervoor dat La Vila FS vol stond met overtredingen. De Dianenses kregen een dubbele penalty, maar Álex Pla slaagde er niet in om het lokale doel te verslaan. Kort daarna brachten de lokale bevolking de stand weer op gelijke hoogte met een doelpunt van Samuel.

Er waren nog twee minuten te gaan en Oscar García riep een time-out om zijn mannen duidelijk te maken welke tactiek ze moesten volgen. Er werd besloten het risico te nemen en voor de wedstrijd te gaan, geplaatste keeper. Na verschillende opeenvolgende schoten op het lokale doel en met nog vier seconden te gaan, had Curro gelijk om de 4 tegen 5 te scoren. Met dit doelpunt werd de zesde opeenvolgende overwinning van CFS Mar Dénia toegevoegd, waardoor hij het klassement van de XV-groep kon blijven leiden van Derde divisie.