Goede resultaten voor de jonge tennissers van de Tennis Club Dénia

November 24 van 2014 - 18: 55

Dit weekend het Regionaal League werd gespeeld in Teulada waar de schoolraad spelers Denia Tennis Club succesvol zijn geweest. Alex Sewell werd kampioen in het winnen van categorie jongste kind Samuel Watkinson 6 / 3.

Tennissers van de Dénia Tennis Club

Ondertussen, Angela Contri jongste categorie verdiende zijn metgezel Dénia, Gabriela Iglesias door 10 / 0, Marina Iborra was een finalist bij juveniele categorie vallen tegen Miriam Kaltenbrunner door 4 / 2 en Juan Carlos Villoslada werd een finalist in cadet categorie verliezen in de finale tegen Ethan Hadnum door 7 / 6.

Deze goede resultaten van de overwinning van Hugo Fuentes voegt zich bij de Tecnoesport Bellreguard toernooi waar hij won jongste categorie door het winnen van de finale Francisco Marti 5 / 3 en 4 / 0. Lucia Molines was de jongste finalist en viel op Blanca Lopez 4 / 1 en 4 / 1.