Youssef Ahatach va ser segon sènior a la 'VII Volta a Peu a Ador'

16 de juliol de 2018 - 01: 21

Alguns atletes de la comarca de la Marina Alta després d'haver finalitzat el Circuit a Peu Marina Alta, Ha optat per realitzar curses del "II Circuit Safor-Valldigna". A la localitat d'Ador va tindre lloc el seu "VII Volta a Peu Ador", On els més destacats van ser; Youssef Ahatach, que va acabar quart de la classificació general i segon de la seua categoria sènior. El seu temps a recórrer els 8.000 metres de l'exigent recorregut va ser de 28: 35.

Aquest atleta de Xàbia enrolat en les files del Club Atletisme Baleària Dianium va estar en un segon grup perseguit del cap. Youssef Ahatach es va mesurar en un bonic final amb Juanra Pous, el de l'Oliva el va superar amb 5 segons en meta.

El seu company de club, José Manuel Díaz, va acabar en el lloc 21 de la general, sent setè a sènior amb una marca de 30: 13. També va ser dels millors, el denier, Pedro Martínez, De l'Esport Colau, que va entrar en meta en el 27º lloc, onzè en la categoria Veterans, amb un registre de 30: 51.

Triomf de Christelle Mesnage

En dones destacar el triomf de Christelle Mesnage, del Club Atletisme Baleària Dianium, en la categoria de Veteranes C, Va ser la millor en aquesta categoria amb un temps de 35: 20.

Vega Torró, del Franc Beneyto Runners en aquesta categoria de Veteranes B, va acabar en el lloc cinquè amb una marca de 40: 40. Mentre que, Encarna Cardona, de l' Baleària Dianium va acabar al lloc 337 de la general sent setena en la categoria de Veteranes B, amb un temps de 41: 11.