Victòries per als equips juniors del Dénia Bàsquet

19 de març de 2019 - 23: 46

El conjunt júnior femení del Dénia Bàsquet es va imposar al CB Benifaió per 60 a 56, en un xoc que es va jugar al pavelló Joan Fuster de Dénia.

Important victòria que dóna confiança a les denieres que seguixen immerses en l'obligat procés de reinventar-se a si mateixes donades les crucials baixes dels seus dos bases per al que resta de temporada.

Aquesta circumstància fa que hi hagi moments com el de l'arrencada d'aquesta trobada en el qual apareixen molts dubtes que es tracten de resoldre més amb el cor que amb la soltesa que desitjaria fruit dels ressorts acumulats pel treball de l'equip que els canvis de rol han desajustat.

Malgrat això sempre van estar per davant en el marcador però sense aconseguir trencar d'una manera definitiva, circumstància que va incrementar la sensació d'ansietat en les jugadores que afortunadament van aconseguir dominar en un final de partit igualat que van saber resoldre.

Per la seua part l'equip Júnior Masculí de categoria Preferent va vèncer en la seua visita al pavelló d'Oliva, al CB Oliva per 62 a 78.

Difícil i treballada victòria a domicili davant un equip local que a la primera part va posar contra les cordes als deniers, gràcies a un espectacular percentatge en triples i un gran joc que deixa clar que les seues últimes victòries no havien estat casuals.

Al descans el Dénia Bàsquet es va anar amb tres punts a sota patint molt i gràcies a haver sabut llegir el partit adaptant al que el mateix demandava.

La segona part va servir per consolidar aquesta reacció subjectant molt millor als seus jugadors exteriors que van veure limitada la seua producció ofensiva. Aquest treball unit a un major encert en el tir de tres trencar el partit a favor de la formació deniera.

Finalment l'equip sènior masculí autonòmic a punt va estar de donar la sorpresa davant el segon classificat davant el qual va caure per 62 a 64.

L'equip de Bernardo Sanz va acariciar la victòria davant el segon classificat de la taula en un final agònic en què un tret a dos segons del final va poder d'haver entrat forçar la pròrroga.

Sense fer un bon partit en atac els deniers van competir fins al final d'un xoc sempre igualat en què tuvierons opcions reals de guanyar en uns últims de partit sense amo. La manca de confiança en els jugadors del Dénia i potser fortuna per aconseguir una xicoteta renda per a la qual van fer mèrits, hagués inclinat a favor de Dénia la balança.

A causa de les baixes es va comptar amb el reforç de tres jugadors del Sènior Zonal que van ajudar i molt a mantindre-se sempre en partit.