Victòria treballada del Paidos a la difícil pista de Borriana (2-2)

13 de febrer de 2013 - 00: 00

Triomf vital del Paidos l'aconseguit en la difícil pista de l'Borriana per 2 a 3 que li permet mantindre l'avantatge de quatre punts en la classificació respecte al Dominics Llevant.

El Paidos va iniciar el xoc amagat, cedint la pilota als castellonenses- L'àrbitre molt meticulós en les seues decisions, va provocar que els deniers es carreguessin de faltes molt aviat. Això va obligar a defensar sense tanta intensitat com habitualment ho fan.

Es va avançar l'equip col·legial en el marcador amb un gol, d'Alex Pla a l'anotar en el llançament d'una falta. Amb el marcador en contra, els locals es van bolcar davant la porteria del Paidos. El porter denier, César va estar esplèndid, parant els múltiples trets dels castellonencs.

En un doble penal Borriana va aconseguir l'empat abans del descans, 1-1. Amb aquest marcador es van retirar tots dos conjunts als vestidors.
La segona part es va iniciar amb un domini i millors ocasions de l'equip visitant. Mostra d'això va ser el 1 a 2 aconseguit una altra vegada per Alex Pla en una jugada de banda.

L'emoció va tornar al marcador en anotar el Borriana l'empat a dos a falta de cinc minuts per al final del xoc. El millor estava per arribar, ja que a falta d'24 segons, en una acció d'atac ben portada entre Toni Tent i Alex Pla, estigui marcar l'últim el gol.
L'alegria en els jugadors i afició del Paidos que havien viatjat fins
Borriana es va deslligar. .

Pel Paidos van jugar i van anotar; César, Fran, Alex Pla (3), Ximo, Fede, Christian .Toni Pol, Javi, Toni Tent i Santi

El proper partit serà dissabte día16, a les 16: 00 hores, al pavelló municipal del poliesporteu de Dénia contra Benicarlo FS ,. Aquest serà un partit clau en la lluita pel títol.

Plantilla de l'Paidos, líder de la lliga Nacional Juvenil de futbol sala.