Victòria per a les alevins del Paidos en la seua visita a Ondara (21-35)

01 de desembre de 2016 - 00: 30

Les jugadores alevins del Paidos Dénia van sumar una nova victòria a l'imposar-se per 21 a 35 al conjunt de l'EE Ondara.

Les colegialas van visitar el pavelló d'Ondara amb la idea que anaven a tindre un partit còmode com va passar en el partit d'anada. La realitat va ser una altra molt diferent ja que les locals van posar moltes ganes i es van aplicar en defensa. Mentre que les denieres es van mostrar molt incòmodes sobre la pista, sense entrar en ritme de partit.

Equip Aleví Roig IR del Paidos

A les files de l'equip roigenc la falta d'intensitat defensiva va permetre que les d'Ondara anotessin cistelles fàcils. El nerviosisme i la precipitació es va apoderar del joc de les visitants, provocant que els seus tirs foren molt desencertats. Ni tan sols van aprofitar les entrades a cistelles per aconseguir anotar.

Les locals van anar agafant moral veient que el seu rival no era superior a elles. No obstant això, a les col·legials en van tindre prou amb fer uns minuts intensos per aconseguir anar-se'n al marcador. El Paidos quan es va veure per davant en el marcador va asserenar el seu joc i va desarborar un rival que va aconseguir complicar-li el partit durant molts minuts. Al final es va imposar la major qualitat de les deniers que van vèncer per 21 a 35.

Per part del Paidos Dénia van jugar i van anotar: Lidia candel (4), Carla Devesa (2), Nayana Poveda, Laura Piscator (11), Lucia Hernanz (2), Leré López (8), Leyre Coopens (4), Raquel Cholbi i Laura Santana (4).