Victòria important per finalitzar la primera volta de l'CFS Mar Dénia

11 de gener de 2021 - 10: 47

Primer partit de l'any i dur desplaçament de l'CFS Mar Dénia a Salou, no només per les alertes meteorològiques i l'actual situació sanitària, sinó per la importància dels punts.

Els dos equips van saltar a la pista conscients del que estava en joc i no van trigar a arribar les primeres ocasions per a tots dos conjunts. Al minut 2 era Juanjo qui després d'un robatori de pilota al mig camp llançava una ràpida contra i aconseguia el 0-1 per al Mar Dénia, encara que poc durava l'alegria doncs un minut després, després d'un bon atac, el porter local atallava el pilota i de fort cop sorprenia a un Sergi avançat, anotant i aconseguint l'1-1 per al quadre local, el Club Salou FS. I en el minut 4 després d'un tir exterior no aconseguia aturar la pilota i aquest sobrepassava per escassos centímetres la línia, posant el 2-1 al marcador.

S'havia perdut en un minut l'avantatge inicial i tocava remuntar. El conjunt denier, encara que amb moltes imprecisions, generava ocasions però sense sort de cara a gol i els minuts passaven sense un dominador clar i amb moltes interrupcions que no beneficiaven a cap dels dos conjunts. A la mitja part s'arribava amb el resultat de 2-1.

La segona part va ser diferent, el Mar Dénia va eixir convençut de les seues possibilitats i va posar una marxa més en el seu joc, que poc a poc va anar donant-li els seus fruits, i en el minut 24, Curro, de tir a la vora de l'àrea, aconseguia el 2 -2 i en el mateix minut Jaume després d'un servei de córner recollia una pilota dins de l'àrea i anotava el 2-3.

S'havia aconseguit el més difícil i tot i que al minut 25 el Salou tornava a empatar posant el 3-3 al marcador. Les sensacions eren diferents i el Mar Dénia arribava amb molt més perill a l'àrea rival i fruit d'això al minut 29 arribava el 3-4, després d'un ràpid contraatac amb passada final a al segon pal on entrava Pau i un defensor local, que no podia impedir que el gol pugés a el marcador.

Les ocasions eren contínues i posaven una i altra vegada a tots dos porters a prova. En el minut 35, arribava el 3-5 després d'un bon contraatac que detenia en primera instància el porter local sense aconseguir aturar la pilota i Jaume es llançava amb tot per, finalment, aconseguir marcar. El tècnic local posava ràpidament porter jugador a pista però, amb una defensa ben ordenada i amb molta arpa, el conjunt deniera arribava a la fi de el partit amb el marcador final de 3-5.

Menció especial a l'debutant Jaume Tots Sants Sospedra, jugador fitxat per suplir la baixa per lesió d'Alex Pla, que debutava amb dos gols i grans sensacions com a jugador i company d'equip.

La propera setmana, el CFS Mar Dénia viatjarà fins a Santa Coloma de Gramenet per enfrontar-se a l'Indústries García "B" en el que és el primer partit de la segona volta. El partit està programat per al dissabte 16 a les 01 hores al Pavelló del Pujol de Badalona (Barcelona).