Victòria important de l'CFS Mar Dénia, que suma els tres primers punts de la temporada

09 de novembre de 2020 - 09: 55

Tercera jornada i partit vibrant el viscut a la vesprada de dissabte al pavelló Joan Fuster de Dénia entre el CFS Mar Dénia i el Barceloneta Futsal Club.

Des del xiulet inicial, tots dos conjunts van saltar a la pista amb ritme i les primeres ocasions no van trigar a arribar. Sense un clar dominador de la pilota, era el conjunt català qui disposava de més control sobre la pilota i aquesta possessió motivava que el quadre deniera es fora carregant de faltes.

Al minut 13, la parella arbitral assenyalava una falta a la vora de l'àrea que era la sisena i per tant era castigada amb doble penal, acció ben aprofitada pel Barceloneta que obria el marcador i posava el 0-1. El partit seguia sense un clar dominador i les ocasions se succeïen, però el marcador ja no es mouria en la primera part.

La segona part va ser diferent i el conjunt denier sabedor del que estava en joc, va posar una marxa més a les cames i poc a poc va ser tancat a el quadre català al seu camp. Al minut 25 arribava el 1-1 després d'una ràpida contra d'Omar per la banda que centrava a l'àrea i Jaén feia un gran gol.

Passaven els minuts i tot i que el Mar Dénia disposava de millors ocasions i semblava tindre el joc controlat el gol no arribava, fins que al minut 37, Luis Llinares robava una pilota al seu camp i després d'una ràpida cavalcada aconseguia batre el porter per sota de les cames col·locant el 2-1 al marcador. El tècnic visitant reaccionava ràpidament i posava en pista porter jugador a la recerca de l'empat, però en la primera jugada d'atac Luis novament, robava la pilota i des de la seua àrea llançava col·locat anotant el 3-1 per al Mar Dénia.

El Barceloneta va seguir jugant de 5 fins al final de el partit, però els locals amb una bona defensa i amb l'encertada actuació de Roque a la porteria, van arribar a la fi de el partit amb el resultat final de 3-1.

Resultat important, que obre el caseller de punts en aquesta temporada i que dóna moral a la plantilla dóna cara als pròxims compromisos.

La propera setmana, el conjunt deniera haurà de viatjar fins a Lleida, per enfrontar-se a l'Lamsauto Futsal Lleida, partit en principi programat per al diumenge a les 12.00 hores.