Victòria per al Garbí Dénia a la pista del BM Benidorm per 21 a 31

13 de desembre de 2017 - 05: 55

El garbi Dénia va superar al conjunt del BM Benidorm per 21 a 31, en el xoc que es va disputar al pavelló "L'Illa"De la capital de la Marina Baixa. Un triomf que permet als nois que entrena David Salanova seguir ocupant el segon lloc de la classificació de Primera Autonòmica.

Als deniers els va costar entrar en el ritme de la trobada, les baixes pel que fa a jugadors de primer línia va passar factura. En atac hi va haver errors de precipitació a l'hora de llegir la defensa rival, però sobretot van ser les múltiples pèrdues de pilota va provocar que els locals manessin en el marcador.

Amb el pas dels minuts la tranquil·litat es va instal·lar a la banqueta denier i això es va traslladar a la pista. La circulació de pilota va ser molt més fluïda es va llegir millor la defensa i sobretot es va guanyar en precisió a l'hora de llançar a la porteria. Tot això va provocar que l'equip dianense marxés en el marcador amb un 4 a 8.

El major error dels nois que entrena David Salanova va arribar a la recta final del primer temps, quan es van relaxar. Aquesta baixada d'intensitat sobretot defensiva va permetre que l'equip local es fiqués de nou en el partit.

En els darrers minuts del primer temps els problemes van augmentar per als deniers que van tornar als errors de l'inici. Al descans es va arribar amb mínim avantatge per a l'equip de la Marina Alta per 10 a 11.

La intensitat defensiva clau per al triomf

Després del pas pels vestidors l'actitud dels jugadors del Garbí Dénia va ser diferent. Van eixir des del xiulet inicial amb la idea clara de solucionar com més aviat millor el partit i evitar problemes en la recta final del mateix.

El treball defensiu va ser clau per al desenvolupament del xoc, la intensitat amb una forta pressió propici que s'aconseguissin robar moltes pilotes que posteriorment es van convertir en gols.

Un cop més es va posar de manifest que quan a aquest grup de nois se'ls deixa córrer són un equip molt complicat d'aturar per a qualsevol rival. Les ràpides transicions de defensa a atac són la millor arma ara per ara l'equip de Salanova. Quan són capaços de fer-les seues rivals pateixen molt, en aquesta ocasió va tornar a posar-se de manifest.

El parcial de 11 a 20 en la segona meitat deixa clar l'alt nivell d'encert en la faceta ofensiva de l'equip dianense. Al final del temps reglamentari el marcador de 21 a 31 és fidel reflex del que ha passat sobre la pista de joc.

Cal destacar en aquesta trobada el debut del veterà Felip Garrido que torna al seu club de sempre, una incorporació que és molt positiva ja que a la seua qualitat aquest jugador suma la seua experiència alguna cosa vital en un equip tan jove com és l'actual Garbí Dénia.

El conjunt deniera acomiadarà la temporada a casa davant el CB Vila Blanca Altea un equip que està a la part mitjana de la classificació.