Victòria fàcil a Sax i liderat per al CFS Mar Dénia

18 de febrer de 2019 - 07: 38

El CFS Mar Dénia es va apuntar una victòria fàcil en derrotar el CFS San Blas Sax per 0 a 12. Un triomf que, acompanyat per la derrota del Ye Faky a Novelda davant el Racing Novelda (4-3), deixa el conjunt de la Marina Alta com a líder del grup XV de Tercera Divisió.

L'equip local es va presentar al partit amb només 8 efectius i poc a poc el desgast físic va anar passant factura als locals. L'equip dianense, intel·ligentment, va basar el seu joc en el control de pilota i amb llargues possessions va ser minvant la resistència dels locals.

Al minut 5 arribava el primer gol obra de Blai, que culminava una bona jugada al segon pal. Els locals, amb la línia de pressió al mig camp, intentaven tallar per llançar ràpides contres. Tres minuts després Blai tornava a marcar pujant el 0-2 al marcador. El Mar Dénia tenia el control del partit mentre el Sant Blai Sax, amb un joc directe i bones individualitats, arribava també a la porteria ben defensada en aquest partit per Cesar.

Al minut 13 arribava el 0-3, obra de Jaén, que va de tir exterior marcava, i en el 18 Curro culminava una gran jugada anotant el 0-4. A falta de 30 segons per al descans era expulsat el jugador local Jose Herrero i els deniers aprofitaven la superioritat anotant el 0-5 per mediació de Pla, amb el qual s'arribava al descans del partit.

Després del descans i amb el resultat de 0-5 els locals van pujar la seua línia de pressió i alguns jugadors van endurir el seu joc fruit del cansament i del desànim del marcador. Van ser 10 minuts d'imprecisions i de joc travat. Al minut 30, per doble groga, era expulsat el jugador local Alejandro Fructuós i Rober de fort xut exterior anotava el 0-6. Al minut 34 Blai executava un doble penal i anotava el 0-7. Un minut després era expulsat un nou jugador local Tomàs Pastor per doble targeta groga i novament Rober resolia de fort xut exterior anotant el 0-8.

En la següent jugada Toni Tent anotava el 0-9. El partit estava trencat i els jugadors deniers es mantenien fora de les contínues provocacions. Al minut 38 arribava el 0-10 obra de Pla i el 0-11 de Blai, per a l'últim minut, per mediació de Pla, anotar el 0-12 definitiu amb el qual s'arribaria al final del partit.

La propera jornada els deniers rebran al RC Dinamita Albatera en partit que es jugarà dissabte a les 16 hores al Poliesporteu Municipal de Dénia.