Victòria del Júnior B del Dénia Bàsquet davant el CB Alacant per 69 a 57.

16 de gener de 2013 - 00: 00

L'equip Júnior "B" de l' Dénia Bàsquet es va apuntar una nova victòria en derrotar a la seua pavelló Joan Fuster al CB. Alacant al qual va derrotar per 69 a 57. Aquest va ser el primer partit de l'any, per als deniers ia fe que van jugar un bon partit que els va servir per sumar un nou triomf.

Després d'un primer quart amb escassa puntuació i igualat, potser al respecte entre els equips, en el segon quart el Dénia es va enlairar i es va arribar al descans amb un avantatge de 9 punts (32 - 23).
El tercer quart es va tornar a guanyar amb un parcial de 15-11, arribant per l'últim quart amb 13 punts de renda.

En l'últim quart, Alacant va eixir més agressiu i arribo a acostar-se al marcador, però la reacció del Dénia no es va fer esperar i va finalitzar amb un 22-17 de parcial. Al final del temps reglamentari el marcador va ser de 69 a 57.

L'Alacant va anotar 5 de 11 en els seus intents de triples, per cap per part dels deniers.
El domini en els rebots per part dels deniers (41 a 35) va treure importància a les fallades de tirs lliures (17 errors), encara que aquesta dada hagués fet que el marcador fos més ampli.

En resum bon partit del Dénia Bàsquet, que fa que es col·loqui en la sisena plaça empatat amb dos equips més, agafant ratxa de 2 partits seguits guanyant, i esperant que el proper siga el tercer.

Pel Dénia Bàsquet van jugar: Fran, Yoel, Patrick, Jaume, Pau, Alex, Joan, Joshua, Conrado, Borja, Rubén García i Félix.

El proper partit jugaran contra Assegurances Meridians, que porta una victòria menys que l'Dénia Bàsquet.