Victòria del infantil del Paidos a la Vila Joiosa (2-5)

29 2016 abril - 00: 00

El conjunt cadet del Paidos Dénia va sumar una important victòria en la seua visita a la Vila Joiosa en guanyar per 2 a 5. Un triomf que els permet assegurar la tercera plaça a la classificació.

Paco Pastor entrenador del Paidos Cadet

El partit que va començar amb un equip local esperant a mitja pista va permetre als col·legials arribar en diverses ocasions a la porteria rival encara que sense perill. En una contra l'equip vilero es va avançar marcant el 1-0 amb què es va arribar al final de la primera meitat del partit.

El descans va servir perquè els nois que dirigeix ​​Paco Pastor es relaxessin i deixessin al vestidor l'ansietat que tenien per marcar. Els col·legials millor assentats sobre la pista van pressionar més amunt. Van aconseguir fer-se amb el domini de la pilota i amb un joc dinàmic van marcar l'empat per mediació de Diego.

Al minut 7, Pau Ferrer va avançar als col·legials ia partir d'aquí es va veure el millor joc en aquesta temporada per part del Paidos. Va ser un persecució implacable a la portera local, Dani al minut 15, Javier Bonilla al 22 i Aitor al 23 van aconseguir un avantatge de 1-5 que els locals van maquillar marcant el 2-5 definitiu amb què es va arribar al final del partit.

Aquest dissabte a les 16 hores i al pavelló municipal denier es jugarà el derbi local de la categoria en veure les cares el FB Dénia i el Paidos Dénia.