Victòria del Dénia FS en una extraordinari partit davant el AD Bargas (8-3)

25 de febrer de 2017 - 22: 58

El públic que va abarrotar el pavelló municipal de Dénia va gaudir d'un gran partit de futbol sala, que va acabar amb triomf per a l'equip local per 8 a 3 sobre el AD Bargas.

Els nois que dirigeix Javi Arnau, Van eixir a la pista molt concentrats i movent la pilota amb molta rapidesa. Els toledans molt segurs en defensa tot just van passar dificultats i en el minut 3 van muntar una ràpida contra que va acabar a l'interior de la porteria local. Després de l'0 a 1, els deniers van seguir mantenint la possessió de la pilota. Dos minuts més tard, Ferran d'un fort xut va aconseguir l'empat.

Aquest gol va servir per asserenar a un Dénia Futsal que va pujar la seua intensitat i va manar en el joc. Al minut 11, després d'una sèrie de rebutjos la pilota va arribar a Llinares que va marcar el 2 a 1. Poc va durar l'alegria a la parròquia local, ja que un minut més tard els visitants van empatar.

Aquest gol va provocar que els homes d'Ángel Magan es creixessin davant un Dénia a qui li costava superar la barrera defensiva del seu rival. A falta de 6 minuts per al descans, els nois d'Arnau, van cometre la cinquena falta. Això els va obligar a baixar la seua intensitat. Després d'un temps mort dels locals, Mika va sorprendre amb un xut llunyà al porter visitant anotant el 3 a 2, amb el qual va arribar al descans.

Un gran César clau per al triomf final

La segona meitat va començar amb un estira i arronsa entre dos equips que van jugar de forma molt alegre. El primer a colpejar va ser el Dénia Futsal, que en el minut 23 va tornar a marcar per mediació de Mika. En aquest mateix minut els visitants van respondre bé anotant el 5 a 3. Aquest gol va ficar de ple en la trobada a l'AD Bargas que de no ser per diverses intervencions del porter local, César, haguessin igualat el marcador.

Al minut 26, David Jaén va aconseguir un gran gol, gràcies a una bona assistència del seu porter César. Dos minuts més tard, de nou, David Jaén va aconseguir batre la porteria rival, fent el 7 a 3. Malgrat veure per darrere en el marcador, els toledans van seguir posant a prova a un inspirat César que va evitar més gols. Al minut 30 el Dénia Futsal va ser castigat amb penal, que Cèsar va aconseguir aturar.

A falta de nou minuts per al final, Magán va posar en pista porter-jugador i un minut després, el porter local, César va llançar un tir directe a la porteria contrària que es va estavellar al travesser.

Un altre dels jugadors més destacat en l'equip local, Mika, va ser l'encarregat de fer el 8 a 3. Aquest home, poc després, es va haver de retirar del camp lesionat. A la recta final el joc va ser controlat pels deniers que ja no van passar dificultats. Al final es va arribar amb el marcador de 8 a 3 sent aquesta trobada un dels millors que s'ha jugat aquesta temporada al feu deniera.