Victòria del Dénia FS davant el Simancas en el seu primer desplaçament a terres madrilenyes

21 de setembre de 2015 - 08: 13

La primera eixida del Dénia FS en el grup IV de la 2º Divisió Nacional B va finalitzar amb una victòria dels deniers davant el Simancas per 4-5 que va permetre als nostres demostrar una vegada més la seua vàlua en aquesta nova categoria.

Dénia FS davant el Simancas

El Simancas va començar el partit molt fort, fent sentir molt incòmode al Dénia FS, que va veure com en el minut 8 el marcador es convertia en un advers 2-0. Després d'un temps mort, els deniers van tirar de casta i van aconseguir ficar-se al partit amb un gol d' David Jaén que escurçava distàncies i posava el 2-1 al marcador. Les ocasions van començar a arribar per banda i banda i si va ser novament Simancas qui en el minut 16 aconseguia el 3-1, Juanjo de penal al 18 i Blai al 19, posaven les taules en el marcador abans d'arribar al descans del partit.

Començament del partit entre el Simancas i el Dénia FS

A la seguna part, i amb el marcats 3-3, l'Simancas va tornar a créixer-en el seu camp aconseguint avançar-se al marcador als cinc minuts de la represa. a Dénia li va costar despertar, però en el minut 31 Curro recollia un rebuig i aconseguia batre el porter local, posant novament la igualtat a quatre al marcador.

Amb dos equips molt igualats, al minut 34, després d'un robatori de pilota per part de Luis Llinares, es presentava sol davant la porteria i feia el 4-5. En aquest moment els madrilenys van decidir fer ús del porter jugador, però gràcies a una defensa forta i ben col·locada, ia l'actuació del meta denier, que en aquesta ocasió va recaure en César Villar, van aconseguir aturar tots els atacs locals i emportar-se la victòria final amb el resultat de 4-5.

Partit entre el Simancas i el Dénia FS

La propera jornada el Dénia FS rebrà a casa el CDB Futbol Sala Talavera en el seu horari habitual, dissabte 26 de setembre a les 18: 00 hores.