Victòria del DBC SUMA Sènior Masculí Nacional a Sant Vicent del Raspeig

13 de desembre de 2022 - 12: 08

El cap de setmana passat el DBC SUMA Sènior Masculí Nacional va vèncer l'ADESAVI, l'equip de bàsquet de Sant Vicent del Raspeig, finalitzant el partit amb un 74-90 i confirmant així haver fet un pas endavant en una de les lligues de primera Divisió més igualades dels darrers anys.

L'equip va saltar a la pista disposat a competir des del primer instant davant un ADESAVI amb què arribava empatat a la novena jornada de lliga. El partit es va mantindre igualat fins al minut 15, moment en què als locals els va començar a costar seguir el ritme, arribant així al descans amb lleuger avantatge de sis punts, màxim fins aquell moment al matx (43-49) .

Els d'Eduardo Clavero van mostrar la seua millor cara a l'arrencada del tercer quart. Amb gran fluïdesa en atac i molt sòlids en el rebot, van obrir en cinc minuts una distància de catorze punts al marcador que asseia les bases del seu triomf.

Només les faltes personals comeses fruit de la intensitat amb què defensava l'equip denier, va permetre als amfitrions mantindre-se al partit en estar encertats des del tir lliure. Però a mesura que avançava el darrer període, els d'ADESAVI van anar perdent les esperances de remuntar.

Sobrepassat l'equador de la primera volta, tres equips són a la part alta de la classificació, mentre vuit més, com els de Dénia, seguixen separats per dues victòries entre ells, i cada setmana es produeixen resultats que no permeten cap relaxació per a ningú. La millor notícia és sens dubte que l'equip es comença a retrobar a si mateix, condició primera i imprescindible per començar a pensar en qualsevol altre objectiu.

Acomiadaran l'any diumenge que ve rebent Ilicità a Joan Fuster, partit en què tractaran de mantindre la mateixa línia de millora mostrada les últimes jornades.