Victòria del C.Rem Dénia en Veterans en la regata de Campello

26 de març de 2013 - 00: 00

La tripulació de Veterans del Club de Rem Dénia va aconseguir la primera posició en la VII regata de la lliga SUMA que es va celebrar a Campello.

El Club Rem Denia va demostrar perquè és líder de la seua categoria guanyat el seu final amb un temps de 3.02 minuts. El podi el va completar el Regates Alacant va entrar segon a meta als 3.05 minuts i en tercera posició el Nàutic d'Oliva amb un temps de 3.05.53 minuts.

Amb aquesta regata comença la recta final de la Lliga SUMA, ja que només queden dues regates més per al final de la competició. El proper 14 d'abril tindrà lloc a Dénia, la VIII Regata Lliga SUMA, que organitza el club Rem Dénia. Allà els equips aniran conscienciats i intentaran lluitar dur per seguir assolint els seus objectius de la lliga.