Vega Torró costat de Vicente Llopis i De Juan van pujar al podi en el IV Gran Fons d'Oliva

13 d'octubre de 2016 - 01: 00

Els atletes deniers, Vega Torró i Vicente Llopis, ambdós del CA Franc Beneyto Runners i Vicent De Juan del Calygat, van pujar al podi en el "IV Gran Fons d'Oliva". Una cursa que es va disputar sobre una distància de 12.200 metres, que va tindre com a convidada d'excepció una pluja que va acompanyar als més de 520 participants.

La cursa va ser dura per la seua longitud en superar els 10 km., Més habituals en aquest tipus de curses populars i per les pujades que es van trobar els participants durant el recorregut.

El vencedor absolut de la prova va ser el gandià, Salva Gomar, que va evidenciar el seu gran moment de forma després del seu retorn a la competició. Gomar va realitzar una marca de 42: 07. La segona plaça va ser per a Juan Gimeno que va entrar amb un temps de 43: 17. El tercer en creuar la meta va ser Germán Zadowozniz amb un registre de 43: 40.

En categoria femenina la més ràpida va ser, la Pegolina, Carmen Sala amb un registre de 53: 14. El segon lloc va ser per Bea Morant amb un temps de 54: 16 i la tercera en arribar a la línia de meta va ser, Violeta Gómez amb una marca de 55: 17.

Vega Torró al podi d'Oliva

Ressaltar que Vicente Llopis va creuar la meta amb un temps de 47: 30 sent el millor en la seua categoria de Veterans I. En aquesta mateixa categoria, Vicent De Juan va acabar en la tercera plaça amb una marca de 51: 57. En dones cal assenyalar que Vega Torró va acabar la prova amb un magnífic temps de 1: 00.09 que li va valer per ser segona en la categoria de Veteranes A.

Altres atletes deniers que van destacar en la carrera van ser, Fran López que va ser quart en la categoria sènior amb un temps de 45: 31. María Ruiz que va ocupar la quarta plaça en Veteranes A amb una marca de 1: 02.50 i Araceli Chornet va ser quarta en la categoria de Veteranes C amb un registre de 1: 06.37.