Una inexplicable decisió arbitral va evitar que Auto Dénia es proclamés campió a Elda

23 de març de 2015 - 00: 35

El Acte Dénia Motors va viatjar a Elda amb l'única idea de puntuar i sentenciar la lliga amb antelació ia casa del màxim rival, però no va poder ser, una inexplicable decisió arbitral i un únic minut fatídic van privar als deniers de poder assolir aquest objectiu. Al final del temps reglamentari es va arribar amb derrota deniera per 3 a 1.

Raúl Gil donant instruccions als seus jugadors

El partit va començar tal com s'esperava, amb un Elda amb molta intensitat en el joc i finalitzant les seues jugades amb gran eficàcia i rapidesa, mentre als deniers els costava eixir amb la pilota jugada i havien de tirar pilotes llargues per arribar a l'àrea rival.

A mesura que passaven els minuts, la intensitat d'Elda baixava i el Acte Dénia Motors, Començava a sentir-se més còmode amb la pilota i començava a crear ocasions. Al minut 6 i després d'un clar penal per mans d'un rival, va ser Roberto qui es va encarregar de marcar i posar el marcador en 0-1. Els deniers no van baixar la línia de pressió i van asfixiar la eixida de pilota local. Una pilota de Tarín a la fusta i algun tir exterior van ser les ocasions abans d'arribar al descans amb el marcador de 0-1 per l'Acte Dénia Motors.

Després del descans, s'esperava un inici igual al de la primera part amb molta intensitat i gran pressió per part de l'Nova Elda que no deixava jugar als deniers, que havia de basar el seu joc en pilotes llargues a Blai per poder arribar a la porteria rival. Al minut 3 i fruit d'aquesta pressió arribaria el gol de l'empat després d'un tir exterior i posterior rebot en Jorge Llopis, Igualant el marcador 1-1.

L'Acte Dénia Motors no es va enfonsar i amb bones sortides i gran intensitat i confiança en es joc, van disposar de diverses ocasions per sentenciar el partit, però unes vegades per mèrit del porter local i altres per que no era el dia, no van aconseguir moure el marcador.

El partit va seguir amb molta intensitat i amb dos equips sabedors del que s'estaven jugant, desplegant un joc fort, però noble, net i sense incidències remarcables, ben dirigit per dos dels millors àrbitres de la categoria, fins que a falta de 2.45 per al final, inexplicablement es convertissin en els protagonistes negatius del partit.

En aquest moment el Nova Elda FS., Va fer ús de porter jugador, però un error en el canvi, provocava una falta tècnica penalitzada amb targeta groga al seu jugador número 8 David García, que en tindre una anterior comportava l'expulsió del jugador i dues minuts d'inferioritat numèrica al camp.

Encara que en un primer moment el jugador es va treure la seua samarreta i va marxar cap als vestidors, la submissió de tota la banqueta local, amb greus insults cap a l'equip arbitral, sumat a l'ambient que es respirava a les grades, van fer que en un acte de pànic i covardia i sense cap tipus d'explicacions, cridessin al jugador expulsat i el deixessin entrar a pista anul·lant la sanció.

El partit va continuar amb un ambient si és possible més enrarit, però amb un Acte Dénia Motors defensant amb ungles i dents el resultat, però a falta de 1 minut, llegço el segon gol local, posant l'2-1 al marcador. En la següent jugada els deniers van fer ús de porter jugador ia punt va estar Tarín de marcar l'empat, però finalment el va aturar el porter local que ràpidament va disparar i va aconseguir posar el 3-1 definitiu.

Amb aquest resultat i reconeixent el grandíssim partit disputat pels jugadors de l'Acte Dénia Motors, l'equip seguix depenent de si mateix per a la consecució del títol, i s'ho jugaran dissabte que ve a les 20,00 hores al Pavelló Municipal de Dénia contra el CFS . Castalla, tercer classificat, però en aquesta ocasió amb una grada plena i bolcada amb el seu equip de la mateixa manera que ha fet durant tota la temporada.