Un gol d'Panucci va donar el triomf al CD Dénia a la Vila Joiosa (0-1)

20 d'agost de 2016 - 00: 00

El CD Dénia sumar la seua primera victòria de la pretemporada al camp Nou Pla de la Vila Joiosa on es va imposar al Vila Joiosa CF per 0 a 1. L'únic gol del partit va arribar en el minut 89 marcat per Panucci.

Panucci autor del gol a la Vila Joiosa

L'equip dianense necessitava un triomf perquè els seus jugadors guanyessin confiança després de la derrotes sofertes davant el Silla CF i la UD Il·licitana. La victòria servirà per dissipen qualsevol tipus de dubtes, reforçant l'ànim de tota la plantilla.

En aquest xoc es va poder veure com la preparació del conjunt groguet va creixent amb el pas de les setmanes. Davant del conjunt vilero es va poder veure més ritme en el combinat que dirigeix Juan Carlos Signes. L'equip va treballar molt bé en l'aspecte defensiu i va controlar un rival que no va trobar la manera de batre la porteria deniera.

Als jugadors se'ls va veure amb més espurna que en els dos anteriors compromisos. Van realitzar un enorme esforç per pressionar molt a sobre els seus rivals als que va impedir eixir amb la pilota jugada. La línia defensiva de l'equip va mostrar una major serietat en comparació amb el vist en les anteriors trobades.

La planificació de la setmana que torna a barrejar sessions d'entrenaments amb la disputa de partits. Dimarts dia 23, jugarà el seu quart partit de pretemporada, davant del CD Pedreguer. Aquest xoc que tindrà com a escenari el camp Diego Mena començarà a les 20: 30 hores. El divendres dia 26 a les 20 hores tindrà lloc la presentació de l'equip, a la qual seguirà el xoc que jugarà davant de La Nucia CF.

Cal destacar que tot i la gran càrrega de treball físic que estan acumulant els jugadors, no estan havent lesions musculars alguna cosa que sorprèn al mateix entrenador. Signes ha remarcat que té previst baixar un poc la intensitat de les sessions preparatòries