Un gol de Dani García en temps d'afegit va fer respirar a Dénia a Torrevieja (1-1)

18 de febrer de 2013 - 09: 07

FC Torrevella: Manolo, Vicente Boix, Juanfran, Rafa, Dani Meseguer, Burguillos, Abel (Cuco Ros, 46 '), Luis, Patri (Manu Amors, 77'), Gasch i Koeman (Villanueva, 46 ').
CD Dénia: Cels, Álvaro, Baixauli, Víctor, Ribes (Garrido, 63 '), Cristian, Roberto, Nicolau, Dani, Mono (Borja, 74') i Ferran (Juanma, 82 ').
Gols: 1-0 Cuco Ros (53 '); 1-1 Dani García (94 ').
Àrbitre: Bernabeu Peña, auxiliat a les bandes per López Pascual i Sánchez Grisalvo. Va amonestar als locals Patri, Vicente i Villanueva. I als visitants Carlos, Ribes i Ferran. Va expulsar amb roja directa al visitant Nicolau al minut 72.
El Dénia va tornar viu de Torrevella, gràcies al magistral gol anotat per Dani García. Un gol que va arribar en temps d'afegit, minut 94, en un llançament d'un cop franc. Dani va realitzar un gran va colpejar de pilota, per col·locar-per sobre de la barrera i batre Manolo.

A la primera part, les ocasions de gol van brillar per la seua absència. Els dos equips van estar més pendents que el rival no jugués còmode que de tractar de crear joc No hi va haver ocasions manifestes de gol en cap de les dues àrees.

A la segona meitat, va ser el Torrevella qui es va avançar al marcador, amb el gol de Cuco Ros. A partir d'aquest moment, el Dénia va passar a controlar la pilota. Mentre el Torrevella va esperar caçar al seu rival amb alguna contra. Ocasions va tindre l'equip saliner però va perdonar massa.

L'expulsió de Nico II al Dénia va complicar encara més les coses per a l'equip de Guillermo. Quan tot semblava indicar que el Dénia es deixava els punts, va arribar el gol de Dani García. Un gol que dóna aire a l'Dénia encara que seguix estant en llocs de descens directe.