Un experimentat CD Torrejón FS es va emportar els punts de Dénia (6-7)

12 de desembre de 2015 - 18: 24

El Dénia Futsal va caure davant el CD Torrejón FS per 6 a 7 en el xoc pertanyent al grup IV de Segona Divisió B que es va disputar al pavelló municipal de Dénia.

El Dénia Futsal defensant un atac del CD Torrejón FS

El partit va tindre un ritme frenètic amb un conjunt madrileny que va demostrar sobre la pista l'experiència i sobretot el poder físic que té. Els visitants es van avançar al marcador al minut 6 amb un gol d'Iván. La reacció local va arribar un minut després en marcar Curro el 1 a 1, en un tir cantellut que va sorprendre al porter visitant.

Un minut després els locals van prendre la iniciativa en el marcador a l'anotar Edu Romany el 2 a 1 després de la sacada d'una falta. Al minut 9 va ser el conjunt visitant qui va anivellar el marcador amb un gol de Silver que va saber definir amb encert un regal de la defensa deniera.

Al minut 11, un altre error en defensa dels jugadors que dirigeix Javi Arnau va permetre al CD Torrejón FS, posar-se per davant, en marcar, Pablo el 2 a 3. Un gol que va suposar que apareguessin els nervis en els locals, que es van mostrar molt precipitats en el seu joc.

Al minut 18, Cristian va saber aprofitar-se d'un altre error defensiu en els locals per anotar el 2 a 4. Ja en l'últim minut del primer període, va arribar el 5 a 2, anotat pel porter visitant, Targa que va marcar des de la seua pròpia porteria quan els deniers jugaven amb porter jugador. El Dénia Futsal es va tornar a ficar en el partit, en marcar segons després, Robert el 3 a 5 amb què es va arribar al descans.

Tercer gol de l'Dénia Futsal davant el CD Torrejón FS

A la segona meitat, el Dénia Futsal va començar molt bé ja que al primer minut, Robert va marcar d'un tret llunyà el 4 a 5. A partir d'aquest moment va ser un voler i no poder de l'equip local, que va ser qui va portar el pes del joc davant un rival que va saber defensar-se amb molt d'ordre.

Al minut 9, Jorge Llopis va disparar i quan a la grada es cantava el gol, un defensor va treure en la mateixa línia. El joc va seguir sota els mateixos paràmetres, domini local davant un CD Torrejón FS que pressionava molt amunt evitant que els deniers juguessin còmodes.

A dos minuts per al final, Arnau va arriscar i va posar porter jugador, José Carlos va saber aprofitar per marcar el 4 a 6. Segons després Jorge Llopis va tornar a ficar als locals en el partit en marcar el 5 a 6.

En l'últim minut de joc, Silver en un refús en defensa va allotjar la pilota a la desguarnida porteria deniera fent el 5 a 7 ia falta de 20 segons per al final, David Jaén va marcar per als locals el 6 a 7. Amb aquest resultat es va arribar al final del partit amb la derrota que posa fi a la bona ratxa dels deniers.

El públic que va omplir el pavelló va acomiadar amb una gran ovació als dos equips que van brindar un gran partit de futbol sala.