Triomfs per als equips cadets zonals del Dénia Bàsquet

21 de febrer de 2019 - 00: 13

L'equip femení cadet del Dénia Bàsquet que milita en categoria zonal va aconseguir una doble victòria. En el primer partit va vèncer al CB Oliva per 40 a 54, en un partit irregular que no van saber definir abans en fallar molt sota els taulers en la primera part. A la segona, les deniers van aconseguir disputar bastants bons minuts que van acabar per decidir el resultat final. Triomf que serveix per mantindre-se una setmana més a la part alta de la classificació.

Molt més còmoda resultar la visita a Onil on les denieres van aclaparar l'equip local per 13 a 54. El xoc va estar clarament dominat per les visitants, que van trencar de manera definitiva en el segon dels vuit períodes que va tindre el partit.

Les deniers van poder disputar molts minuts còmodes en el marcador que van aprofitar per jugar totes molt de temps i millorar aspectes que serviran en futurs compromisos.

Per la seua banda, l'equip cadet femení de Preferent va perdre davant el sagrat Cor Godella per 58 a 30. Les de la Marina Alta van estar desconnectades des de l'inici fins al final, no van trobar la manera de concentrar-se i discutir el partit a les valencianes, que van aprofitar aquesta circumstància per distanciar-se al marcador sense donar després opcions a les denieres per despertar i entrar en joc.

Els equips masculins cadets van donar una de freda, en caure el Preferent davant el CB Godella, 74 a 76. Un altre gran partit de l'equip dianense tot i les baixes arrossegades que va finalitzar amb una injusta i dolorosa derrota tant per la forma en què es va produir com pel grandíssim malbaratament d'energia que es va posar sobre la pista sense desmerèixer per descomptat el fet pel seu rival.

La de arena va arribar de la mà de l'equip de 2ª Zonal que va vèncer el CB Terralfás per 38 a 70. Bon partit dels cadets contra un rival amb jugadors molt grans als que va superar partint de la velocitat com a argument. La defensa intensa i amb bons conceptes col·lectius va fer la resta no permetent cap manera de lluitar per la victòria als locals