Triomfs de Laura Crespo i Gal.la Gall i Lourdes Miralles en l'autonòmic

10 de novembre de 2015 - 00: 00

Les gimnastes deniers, Laura Crespo, Gal.la Gall y Lourdes Miralles van aconseguir pujar al més alt del podi en el Campionat Autonòmic Absolut celebrat a Burjassot.

Lourdes Miralles, Gal la Gall i Laura Crespo

Laura Crespo, en 1ª Categoria i representant al Club Riba-Roja, va aconseguir el primer lloc amb un exercici de cinc cintes. La deniers va obtindre una puntuació total en la suma dels dos passis de 23,900. El segon lloc va ser per al Club Almara Burjassot amb 19,350 i la tercera plaça va ser per al Club Torrepaterna amb 17,900.

Gal.la Gall i Lourdes Miralles, en la categoria Júnior i formant part del Club Manises també van aconseguir la victòria amb un exercici de cinc pilotes. La nota total que van aconseguir va ser de 24,700. La segona plaça va ser per al CGR Roquette Benifaió amb 23,900 i la tercera va ser per al club Mabel amb 23,800.

També va competir Valeria Trijueque, en la categoria aleví i representant el Club Calp amb un exercici de cinc pilotes. Va ocupar la quarta posició amb una nota de 18,300. El triomf va ser per al CGT Roquette Benifaió amb 20,700. La segona plaça va ser per al Club Alboraia amb 19,300 i el tercer lloc va ser per al Club Quart de Poblet amb 18,900.

Les quatre gimnastes deniers van aconseguir el passi al Campionat d'Espanya Nivell Absolut que es celebrarà a la ciutat de Valladolid de l'10 al 13 de desembre.

A més, el dia 21 del present mes, Laura, Gal.la i Lourdes representessin a Comunitat Valenciana en la Competició Copa de la Reina a Saragossa. Una cita a la qual acudeixen els millors conjunts d'Espanya, que se celebra al Pavelló Segle XXI, juntament amb el Campionat d'Espanya Base.

D'altra banda, el conjunt de la categoria cadet nivell base del Club Gimnàstica Rítmica Dénia va estar participant en el II Trofeu Gimnàstica Rítmica Xàbia. L'actuació d'aquest conjunt format per les deniers Carla Montealegre, Aitana Ferrer, Inés Jiménez, Karina Díaz i la calpina, Adriana Pi, els va permetre aconseguir la segona plaça, gràcies a una bona execució d'un exercici de pilota. El conjunt vencedor va ser el Club Montemar i la tercera plaça va ser per al Club Atzar.