El triomf del Paidos-F. Fernández a la Vila el situa com a líder

01 de desembre de 2016 - 01: 00

El partit de la jornada al grup III de la lliga Juvenil de futbol sala es va disputar al pavelló "Malladeta"De la Vila Joiosa. Dos dels equips més potent, CD La Vila FS i el Paidos-F. Fernández, van mesurar les seues forces. El triomf va caure del costat deniera per 1 a 2, el que significa que els col·legials comparteixin liderat.

El xoc va respondre a les expectatives encara que totes dues formacions mostressin un excessiu respecte. Cap concedir facilitats al seu rival, jugant la pilota sense arriscar-ho. Els col·legials es van fer amb el domini de la pilota però sense crear perill sobre la porteria rival. Mentre que els locals van intentar llançar alguna contra però tampoc van treure profit. Les seues úniques ocasions van arribar en alguna jugada d'estratègia que els visitants van resoldre sense problema. Al descans es va arribar amb el marcador inicial.

Jugadors del Paidos-F

Va ser en la segona part quan es van desencadenar les hostilitats. El primer a colpejar va ser el Paidos-F. Fernández al minut 8, quan Martín aprofitar una jugada de pissarra per marcar el 0 a 1. Un gol que va crear cert desconcert en l'equip local, encara que ni David ni Álvaro van saber aprofitar per sentenciar el partit. Malgrat això, el control del joc va correspondre als col·legials que van recollir el fruit al millor joc en marcar Nico, el 0 a 2.

Els deniers van afrontar el tram final del partit amb molt d'ordre. No es van posar nerviosos i van defensar bé el joc de superioritat dels locals. El tècnic vilero va optar per posar porter-jugador ia falta de dos minuts per al final va aconseguir Major el 1 a 2. Els locals van prémer l'accelerador buscant la igualada davant un rival que va saber mantindre la possessió de la pilota i arribar al final amb una merescuda victòria.

El proper compromís per a l'equip que dirigeix Raúl Gil serà dissabte a les 16 hores, al pavelló municipal de Dénia, rebent la visita del CF Akrasala Alacant.