El triomf del Garbí Dénia davant enfornar Alacant li val per ser tercer (34-22)

10 de desembre de 2016 - 20: 24

El garbi Dénia va sumar la seua sisena jornada consecutiva sense perdre, en vèncer al enfornar Sporteng Alacant per 34 a 22. Un triomf que li fa pujar fins al tercer lloc de la classificació.

David Moruno llançant a porteria

Els deniers que travessen un moment dolç de forma van brindar un bon partit als aficionats que es van donar cita al pavelló municipal de Dénia. Van imprimir un ritme molt alt de joc davant un rival que va acceptar jugar a intercanviar gols. Amb atacs molt directes, gairebé sense circulació de pilota van anar arribant els gols en una i altra porteria. La nul·la defensa en les dues àrees va fer molt complicada l'actuació dels porters. Tot just van aconseguir aturar els llançaments sobre ells.

L'equip local va intentar frenar l'atac ofensiu amb una defensa 5-1 on Emilo Landete va ser l'home que va jugar com avançat. En atac el pes del joc va quedar en mans dels dos il·lustres veterans, David Salanova i David Moruno, que van aportar un bon nombre de gols. El joc i el marcador va estar controlat pels deniers que van aconseguir anar-se'n al descans amb 5 gols d'avantatge, 18 a 13.

Els jugadors del Garbí Dénia en defensa

A la segona meitat el Garbí Dénia va pujar la seua intensitat defensiva amb el mateix sistema 5 a 1. Les circulacions dels alacantins ja no van ser tan còmodes. A més, l'aportació del porter, Pedro Conca, amb bones intervencions va ser la clau perquè els locals aconseguissin marxar en el marcador.

Amb el pas dels minuts la superioritat deniera va ser sent més gran, aconseguint una màxima renda de 11 gols, (26-15). Un avantatge que van aconseguir mantindre els nois de David Salanova, fins al final del xoc. El tempteig de 34 a 22 és un fidel reflex de la superioritat que van tindre dels deniers sobre la pista.

Un triomf que confirma la bona feina que està duent a terme aquest grup de jugadors joves amb l'ajuda dels veterans. Ara tots pensen ja en el proper compromís que serà el dissabte al pavelló deniera davant el líder, el CB Santa Pola.