Triomf del Dénia Bàsquet davant el CB Joventut a sènior femení per 71 a 42

24 de novembre de 2015 - 12: 56

El pavelló Joan Fuster de Dénia va ser l'escenari del derbi comarcal de categoria sènior autonòmica que van disputar el Dénia Bàsquet i el CB Joventut Xàbia, Que va concloure amb triomf local per 71 a 42.

Bona defensa sobre Tote Sapena

El xoc va tindre dues parts clarament diferenciades, a la primera la major concentració, el millor joc i la major serietat de les xabieras es va imposar al joc contemplatiu de les locals. L'única jugadora del Dénia Bàsquet que va jugar al seu nivell habitual durant els primers vint minuts va ser Tote Sapena, La resta van estar absents.

Les noies que dirigeix Pati Suñer van saber treure profit d'aquesta circumstància i malgrat acabar el primer quart per sota en el marcador 15-10 van donar una millor imatge que les locals.

El desastre de les denieres es va posar de manifest en el segon quart, no van poder sobrepassar una gran defensa individual de les visitants. Sapena va ser l'única que va saber atacar-la i gran part dels punts deniers van arribar amb les seues accions. Les xabieras tot i cometre algun error en atac, la qual van anivellar amb una gran defensa. Aquest magnífic treball els va permetre marxar al descans per davant en el marcador, 31 a 34.

Juan Luis Pérez donant ordres

Després del pas pels vestidors, el tècnic local, Juan Luis Pérez va fer reflexionar als seus jugadores, calia estar més concentrades i motivades en cas contrari no es portarien el partit. El Dénia Bàsquet va ser un altre molt diferent al del primer temps. Molt més actiu en defensa va aconseguir anar minvant el joc del seu rival.

A les files del CB Joventut Xàbia els nervis i els excessos de precipitació van començar a aflorar i això va provocar massa errors no forçats que van aprofitar les locals per utilitzar una de les seues millors armes, el contraatac. Anotant cistelles massa fàcils van aconseguir obrir les diferències.

A la recta final del partit el domini denier va ser total davant un rival al qual potser els va poder pesar massa la por a guanyar. Al final del xoc el resultat de 71 a 42 és massa càstig per a un CB Joventut Xàbia que va merèixer no marxar amb una derrota tan àmplia.

Les deniers seguixen com a líders del grup encara que el que ha passat en el primer temps els ha de servir per meditar i eixir amb una altra mentalització i actitud a la pista en propers compromisos.