Triomf de Youssef Ahatach de l'Dénia Corre a la Volta a Palmera

31 de gener de 2020 - 10: 14

Els atleas de l'Dénia Corre seguixen collint importants èxits. Youssef Ahatach, ve de guanyar la Volta a Palmera, una prova a la qual va acudir una àmplia representació d'atletes de l'Dénia Corre, quedant alguns entre els millors de la seua categoria.

A més de la victòria de Youssef Ahatach, que va ser el primer a creuar la línia de meta després de cobrir els 8 quilòmetres de recorregut amb un temps de 25.15, van entrar els següents atletes amb les seues respectives marques: Aitor Caps García (0:27:31 ), Ángel Herrera Soto (0:28:23), Carlos Sánchez Sau (0:29:30), Raúl Fornali Agulles (0:30:11), Juan Carlos González Fontanet (0:30:23), Martí Sifré Pont (0:31:33), Rubén Ribes García (0:38:31), Jordan Escortell Mahiques (0:39:41), Janeth Creu Gómez (0:42:21), Pepi Gómez García (0:42:19 ), José Francisco García Santacreu (0:42:20), Aranzazu Cabanes Sempere (0:43:48), Pep Ibáñez Ortolà (0:45:50), Vicente Llobell Prieto (0:46:27) i Claudia Noelia Clemente García-Miguel (0:50:04).

Cursa Castell d'Aixà

A la localitat de Llíber es va celebrar la tradicional cursa de muntanya Castell D'Aixà. Una cursa que es va disputar en la modalitat de Sprint amb 14 km i la prova reina de 24Km. En la prova més dura, la guanyadora va ser Aida Pérez, De l'Dénia Corre. A més van aconseguir pujar a podi Elisa García i Laurance Rastell, companyes de club d'Aida.

Finalment, assenyalar que José García i Marc Bañuls van estar participant en la cursa Serra Nord celebrada a Mallorca, amb un traçat de 45 quilòmetres per la Serra Tramuntana.