Triomf còmode per al P Stilos Ràfol davant el Benissa FS en la lliga Acydma

02 de novembre de 2017 - 06: 55

La lliga comarcal de futbol sala de Acydma va disputar la seua sisena jornada en què els equips de la zona alta van eixir airosos dels seus enfrontaments. Un dels partits més atractius va ser el que van jugar al pavelló municipal de Ràfol, el P Stilos Ràfol i el Benissa FS, que va acabar amb victòria local per 5 a 1.

Es van avançar els benissers però l'equip que dirigeix ​​Salva Bisquert va reaccionar molt bé i va trigar molt poc en empatar el xoc. Abans del descans va aconseguir donar-li la volta al marcador amb un segon gol. Amb el 2 a 1 es va arribar al descans.

A la represa els locals es van fer amb les regnes del joc i amb prou feines van deixar opcions a un jove conjunt que tot i intentar es va haver de rendir a l'efectivitat de l'equip líder de la competició. Al final es va arribar amb el 5 a 1 que va reflectir la superioritat dels rafoleros sobre la pista de joc.

La golejada de la jornada va arribar en el xoc entre el Darastaff's-Cal Nay i el Thai-Pizzeria Ferrari, on el Darastaff 's li endós un 15 a 1 que mostra la clara superioritat de l'equip de Beniarbeig.

Un altre dels partits atractius va ser el que va enfrontar al colíder, Reale-Audiòfons Romany contra Baleària, Que va acabar amb victòria per a l'equip assegurador per 4 a 1. La primera part va estar força igualada encara que l'equip local va ser el que més ocasions va crear. Al final del primer temps van aconseguir obrir el marcador amb un gran gol de Jorge Llopis La segona meitat va començar amb molt de ritme per part dels dos conjunts, però el porter de l'equip assegurador, Andoni des de la seua àrea va blocar la pilota ho llanço per dalt i aconseguir materialitzar el segon gol. A falta de deu minuts Baleària veient que se li escapava el partit avenç seues línies però en dues pèrdues de pilota Reale va aconseguir dos gols més i en l'última jugada del partit Balearia va anotar el gol de consolació.

El conjunt de celler Aguilar s'acomoda a la tercera plaça després de vèncer el conjunt dels Poblets per 4 a 1. L'equip d'Ondara seguix assetjant la segona plaça però mirant de reüll l'H Nou Romá que va saldar el seu partit amb una clara victòria sobre l'equip d'Il Fratelli al que va guanyar per 8 a 4.

Un dels equips que està sent la revelació de la lliga, Fisio Estevez, seguix amb el seu bon moment i va derrotar a Casa Llobell per 8 a 3. Un altre dels triomfs més importants va ser l'aconseguit per Nàutica Pérez davant la Xara Futsal al que va vèncer per 0 a 5. Més ajustada va ser la victòria aconseguida per Maristes davant P. Denipool al qual va derrotar per 6 a 4. L'únic empat de la jornada es va donar en el xoc entre Rte Miguel Juan i Arttax Advocats que va acabar amb el marcador de 3 a 3.