Triomf clar del CFS Mar Dénia a Aspe malgrat les múltiples baixes (3-7)

04 de febrer de 2019 - 08: 10

El tècnic dianense va optar per deixar a Dénia a Curro i Sergi per precaució, a Juanjo per sanció i Rober per motius professionals i va pujar al juvenil, Salva Vives Nadal el CD Paidos, Per disputar el partit. En els minuts d'escalfament tornaria a ressentir-se de la seua lesió Fran Vives i no jugaria tampoc.

El partit va començar amb un Mar Dénia ben assentat que a poc a poc es va anar fent l'amo de la pilota i ja en el minut 2, després d'una bona jugada col·lectiva, Nico marcava el 0-1. Es creaven ocasions en ambdós costats, però tot i la dificultat d'adaptació, al tipus de pista per la rapidesa de la mateixa per al conjunt denier, eren aquests qui disposaven de les millors ocasions i fruit d'això arribaven al minut 10 el gol de David Jaén, Qui amb un bonica vaselina davant la eixida del porter anotava el 0-2. Al minut 12 era Blai qui, després de rebre una passada llarga d'esquena a la porteria, es regirava i feia el 0-3, i un minut després Luis marcava de fort xut el 0-4. El partit semblava controlat tot i que a falta de dos minuts arribava el primer gol local que escurçava distàncies i posava el marcador al 1-4 amb què s'arribava al descans del partit.

La segona part va ser diferent i només començar marcaven els locals el 2-4, un gol respost immediatament pel Mar Dénia que un minut després anotava per mediació de Blai el 2-5, però que era novament contestat al minut 24 amb el 3-5.

L'equip local pujava la seua línia de pressió davant la baixada física de l'equip dianense i poc a poc els tancava al seu camp i es feia amo de la pilota. Al minut 30 Edu Romany, després d'una ràpida contra, va notar una punxada a la cama dreta i abandonava el camp. Restaven 10 minuts i eren els millors minuts de l'equip local encara que no aconseguien materialitzar les seues ocasions de cara a gol. A falta de tres minuts per a la finalització, l'entrenador local arriscava i posava en joc porter jugador, però un minut després Luis tallava una passada i amb la porteria buida marcava el 3-6. En la següent jugada seria Blai qui interceptés la pilota marcant el 3-7, tercer en el seu compte personal, amb el qual s'arribaria al final del partit.

Després de la disputa de la jornada, el CFS Mar Dénia tanca la primera volta en la tercera posició de la taula a 5 punts del líder Ye Faky ja 2 del segon classificat el Irefrank Elx.