Tres punts d'or per al Dénia Futsal davant el Torres de l'Alameda (5-6)

16 de novembre de 2015 - 10: 11

El Dénia Futsal es va portar de la seua visita a Madrid tres punts d'or en derrotar al conjunt del Torres de l'Alameda FS per 5 a 6.

Robert va marcar el gol del triomf

D'inici el major domini de la pilota va correspondre als deniers, encara que van ser els locals qui es van avançar al marcador al minut 6 després de marcar en el llançament d'una falta directa. Dins el mateix minut i en ple desconcert visitant el seu rival va fer el 2 a 0.

Els deniers van seguir tenint una major possessió de la pilota i això va desesperar als locals que amb prou feines 12 minuts jugats ja havien comès la seua cinquena falta. Els col·legiats van demostrar la seua covardia ja que a partir d'aquest instant es van oblidar d'assenyalar les múltiples faltes que els madrilenys van cometre.

Al minut 13, després d'un bon contraatac dels deniers David Jaén va anotar el 2 a 1. El joc va seguir sota el control dels jugadors de l'equip groguet fins que en el minut 19 va arribar la jugada polèmica del partit. Edu Romany va patir una clara agressió i quedo estès a la pista. Els locals van aprofitar per fer una ràpida contra que va acabar en gol, sent el 3 a 1.

Tot la banqueta deniera va protestar aquesta acció i els àrbitres van expulsar l'entrenador denier, Javi Arnau. Un minut més tard i sense dir cap protesta van fer fora de la banqueta l'Àlex Morales, preparador físic dels deniers.

Amb el resultat de 3 a 1 es va arribar al descans que va venir molt bé per asserenar els nervis dels jugadors visitants.

Bona reacció en la segona meitat

La segona meitat va començar d'igual manera, més domini de l'esfèric per part dels jugadors deniers però més efectivitat als locals. Al minut 4, els madrilenys van anotar el 4 a 1 davant la desesperació dels jugadors de l'equip de la Marina Alta.

Al minut 10 Robert va anotar el 4 a 2 una miqueta que va donar ales al seu equip. Dos minuts més tard, Blai va fer el 4 a 3 i tots van pensar en que la remuntada era possible. Però en el minut 16, el Torres de l'Alameda va aconseguir el seu cinquè gol, en una altra jugada que va venir precedida d'una clara falta a Pablo Tarín.

Blai controlant una pilota

A partir d'aquest moment, Arnau va ordenar que el seu equip jugués amb porter jugador. Una tàctica que va funcionar de meravella ja que Curro va posar el 5 a 4. En la següent jugada, una bona cessió de Jorge Llopis va servir perquè Robert empatés el partit.

Quedaven dos minuts per al final i els deniers convençuts que podien guanyar seguir apostant per jugar de cinc. A falta de 15 segons per a la conclusió del xoc, Robert va fer el 5 a 6 que li va donar la victòria al Dénia Fútsal.

Amb aquest triomf i després dels resultats de la jornada, el conjunt deniera seguix ocupant la 14ª posició de la taula, en zona de descens, atur a tan sols tres punts del cinquè classificat de la general.

La propera jornada els deniers rebran al seu camp el FS Ciutat d'Alcorcón, amb nou horari, les 16: 00 hores.