Tercer victòria consecutiva per al Júnior B del Dénia Bàsquet

23 de gener de 2013 - 00: 00

L'equip júnior masculí Dénia Bàsquet va aconseguir la tercera victòria seguida a la pista del Assegurances Meridià (Alacant) en guanyar per 35 a 68 a la lliga Preferent.

Amb el bloc del 96 (només va faltar Félix per lesió), a causa de la manca del reforç de 3 de les seues habituals, el Dénia Bàsquet va aconseguir la victòria més voluminosa del que va de temporada.

El partit va començar igualat, amb dos triples seguits de l'equip local, però contrarestat amb tres cistelles ràpides del Dénia "B". Així es va desenvolupar el primer quart amb intercanvis de cistelles acabant 14-18. Igualtat en rebots (10-9).

Durant el segon quart, el domini dels rebots per part de l'Assegurances Meridià (13-6), va fer que s'igualés més el marcador amb un parcial de 11-6, arribant al descans amb 25-24.

Després del descans aquesta igualtat es va acabar. L'equip dianense va entrar al partit amb més intensitat i concentració, el que unit a l'encert de cara al cèrcol va fer que el partit canviés completament.

Es va recuperar el desavantatge d'un punt amb 7 cistelles, el doble que en el quart anterior, i una defensa que va deixar el rival en només 5 punts (1 triple de 6 intents). Els rebots van seguir igualats (10-10). El parcial va ser de 5-14 i va acabar amb el resultat de 30-38.

El bon fer deniera en l'últim quart, va fer que la seua afició desplaçada a l'esdeveniment, gaudís amb els seus. Simplement imparable amb un parcial de 5-30, domini en el rebot (6 -10), amb 5 assistències, 3 robatoris i 9 faltes rebudes (el desballestament de l'equip contrari).

Es va veure potser al millor Dénia del que va de temporada, fent que l'equip es situï cinquè a la lliga de 13, per darrere, dels 4 intocables.

En aquest matx pel Dénia Bàsquet van jugar: Fran, Yoel, Rubén García, Patrick, Joshua, Alex, Jaume, Borja.

Plantilla del Junior B del Dénia Bàsquet.