Vesprada infausta per al Dénia que va caure davant l'At. Saguntí (0-2)

21 d'octubre de 2012 - 23: 13

El Dénia va recollir la seua primera derrota de la temporada al seu feu, en caure per 0 a 2 davant l'Atlètic Saguntí.

Els deniers no van tindre la seua vesprada, més aviat tot el contrari. Es van perdre en la teranyina teixida pel seu rival. La primera part va resultar molt igualada, sense que cap dels dos equips tinguera la claredat necessària per crear futbol. Al Dénia es van trobar a faltar, les entrades per banda.

El Saguntí va tindre clar que la forma de fer-li mal als locals era jugar pilotes a l'esquena dels centrals. A la mitja hora, en una d'aquestes jugades del conjunt valencià, la pilota li va arribar a Sergio Boix que va batre molt bé a Nico en la seua eixida. Un gol que deixo desconcertats als deniers.

Els homes de Paco Conca, van intentar anivellar la balança abans del descans, però Roberto en dues ocasions no va trobar porteria en les seues rematades.

L'altra gran ocasió del Dénia en el primer període la va tindre el lateral Alex, però el seu xut va ser refusat a corner pel porter visitant.

La segona part, va ser calcada a la primera. Un Dénia sense idees, enfront d'un rival que va saber marcar el ritme del partit. La sentència va arribar amb el segon gol, obra d'en Richi Moreno, al minut 68.

Els de Conca es van bolcar davant la porteria rival. Cristian al minut 74 a punt va estar de marcar, però un defensor sac des de la mateixa línia de gol. El Dénia va ser incapaç de general jugades de perill a la recta final del xoc quan jugava en superioritat numèrica.

Fitxa Tècnica:

DENIA: Nico, Alex, Garrido, Baixauli, Escobar (Borja) 66`, Víctor, Ferran, Carlos Ribes(Joel) 77`, Dani García, Cristian i Roberto.

At. saguntí: Nico, Salines, Carlos, Fran Giménez, Micó, Sergio Boix, Toni Soler, Ufarte (Santolaya) 88`, Rober (Kiko) 72`, Richi i Cristian (Chiqui) 63`.

GOLS: 0-1 Sergio Boix Mto. 31 0-2 Richi Bru Mto. 68.