Solvent victòria de les sèniors del Dénia Bàsquet en la seua visita a Alzira (44-62)

22 d'octubre de 2018 - 09: 19

El conjunt sènior femení del Dénia Bàsquet es va imposar amb claredat al NB Alzira per 44 a 62. En aquest xoc de categoria autonòmica el control del joc i del marcador va correspondre a les noies que dirigeix ​​Ferran García.

El tècnic local va optar per muntar unes defenses zonals amb diverses alternatives, per intentar frenar el joc ofensiu de les visitants. Però es va trobar un Dénia Bàsquet que va saber atacar amb fermesa i calma el cèrcol contrari.

A poc a poc les diferències es van anar ampliant amb un gran joc de les deniers tant en defensa com en atac. A això es va unir el total domini del rebot sota els dos cèrcols, de manera que les opcions de llançament es van multiplicar.

Les deniera van trencar el partit en el tercer quart

Un bon tercer quart en què les diferències van arribar als vint-i-punts favorables va sentenciar la victòria en una pista complicada. En els últims deu minuts del partit, hi va haver poca història ja que tot estava perfectament decidit. La victòria va viatjar a Dénia per 44 a 62.

L'expedició deniera va agrair a les amfitriones seu treball per fer que la pista estigués en condicions per a la disputa del partit. Un viatge que va resultar bastant complicat per arribar fins a Alzira en unes condicions meteorològiques molt adverses que no van facilitar les coses. Desitjar una ràpida recuperació a Anabel ja Arantxa.