Només va existir sobre la pista el CFS Mar Dénia que va golejar el Dinamita Albatera (10-2)

25 de febrer de 2019 - 10: 29

El CFS Mar Dénia li va fer deu gols, però van poder ser alguns més, a l'Dinamita Albatera, equip que va arribar a Dénia després d'haver guanyat la setmana passada a la pista del Ye Faky. En el partit disputat al pavelló deniera només va existir sobre la pista l'equip local.

Els homes que dirigeix ​​Òscar Garcia van desarborar un rival que va utilitzar una estratègia que no sembla, a tenor del resultat, haver estat la més idònia.

Al minut 2 de partit, Robert des de fora de l'àrea va batre el porter visitant aconseguint el 1 a 0. En ple domini local, tres minuts més tard va arribar el segon, obra de Robert, que amb molta intel·ligència i veient el porter visitant avançat, li va enviar des del centre del camp una pilota que va sorprendre per dalt al porter visitant.

A partir d'aquest moment, l'entrenador del Dinamita Albatera arriscar massa ordenant al seu porter que sortís de l'àrea per jugar en superioritat. Una tàctica que immediatament li va donar resultat ja que en el primer atac que van fer van sorprendre al porter local, César, anotant el 2 a 1.

La reacció local no es va fer esperar i Juanjo, al minut 7, va tornar a augmentar la diferència en aconseguir el 3 a 1.

Malgrat jugar els atacs en superioritat per l'aposta realitzada pel porter, els visitants, lluny de treure profit, el que van fer va ser donar moltes facilitats als atacs locals. Al minut 11 Blai va posar el 4 a 1, en treure directament un córner que, després de rebutjar en un defensor, va entrar a la porteria visitant. Un minut més tard va ser el jove Nico qui va posar el cinquè en el caseller deniera.

A poc a poc el nerviosisme es va apoderar dels visitants que malgrat anar per darrere tan clarament en el marcador van seguir jugant de la mateixa manera amb el porter fora de la seua porteria.

Tres minuts més tard va ser Àlex Pla qui va anotar el sisè gol, i en el mateix minut aquest mateix jugador va aconseguir el 7 a 1, resultat amb el qual es van retirar els jugadors al descans.

A la segona part, el monòleg sobre la pista del pavelló municipal de Dénia va seguir sent el mateix. Només un equip que va fer clarament sobre un altre, el conjunt local va controlar al seu antull la trobada. Els minuts van anar passant sense que els visitants fessin res per retallar el marcador.

Al minut 29, va arribar el vuitè tant de David Jaén. Fins el porter local, César va marcar el novè gol, després de veure desguarnida la porteria visitant. Després treure de centre va arribar el segon gol visitant obra de Serna. En l'últim minut del partit Llinares va posar el definitiu 10 a 2 al marcador.

En aquesta jornada el Ye Faki va tornar a perdre, en aquesta ocasió en la seua pròpia pista davant la Vila (1-4), mentre que el Irefrank Elx va vèncer a la pista del Foradada per 2 a 6. Amb el que els deniers seguix al capdavant de la classificació amb 40 punts, els mateixos que té el Irefrank Elx, i la tercera plaça és per al Ye Faky amb 36 punts, de manera que sembla que el títol de lliga s'ho jugaran deniers i il·licitans.