Situació límit per a un Dénia Futsal que va caure davant el Pallejà FS (4-7)

12 de novembre de 2017 - 22: 14

La situació per al Dénia Futsal és límit, l'equip va caure al pavelló municipal de Dénia davant el Pallejà FS per 4 a 7. A l'equip dianense sembla que li ha mirat una borni, tot es torça i l'equip està sumit en una profundad depressió. Sobre la pista seus jugadors ho donen tot, l'esforç és total per part d'un plantilla que està involucrada en un projecte que es va esvaint jornada rere jornada.

En aquest partit matinal, amb menys aficionats del que és habitual l'equip ho va tornar a donar tot. Les coses van començar de cara per l'equip que dirigeix Juanma Bermejillo, Que en el minut 4 va prendre el comandament del marcador gràcies al gol anotat per Edu Romany. Amb un ritme lent, que era el que més li convenia, davant la falta de profunditat de banqueta, només dos canvis.

L'equip català no va trobar la manera de sobrepassar la defensa local, mentre que els deniers es van estavellar davant el porter visitant. A poc a poc els jugadors del Pallejà FS van ser augmentat el ritme de joc. Al minut 13 va arribar un error del porter local César que no va poder blocar un xut de Malik. Després d'encaixar aquest gol, els locals van tornar a perdre la pilota en una eixida i de nou Malik va batre a César.

Dos gols que van descentrar als de Bermejillo que quatre minuts més tard van encaixar el 1 a 3 amb un gol d'Adrián. Les coses es van complicar molt per als locals que no van desistir d'atacar però sense encert. Al minut 19, Coca va tornar a marcar per als catalans. En aquest mateix minut, Curro va escurçar les diferències en el marcador, arribant-se al descans amb 2 a 4 al marcador.

Voler i no poder

A la segona meitat els deniers van eixir amb aire fresc, van dominar al seu rival, però la pilota no va voler entrar. En unes ocasions els tirs es van estavellar a la fusta i en d'altres, les bones intervencions del porter visitant van impedir que els locals pogueren marcar.

Quan major era el domini dels deniers va arribar el 2 a 5 amb un gol de Ramon que d'un de puntera va posar la pilota a l'escaire de la meta defensada per César. Aquest gol va enfonsar als locals que a partir d'aquest moment, van jugar de forma desordenada. Curro va buscar tirar-se l'equip a l'esquena però el sol no pot amb tot un equip ordenat.

Al minut 11 va arribar el 2 a 6 amb el gol de Rusi, Blai va retallar les diferències, però en el mateix minut Coca va rematar una bonica jugada de contraatac col·locant el 3 a 7 al marcador. En l'últim minut del xoc Blai va encertar en el llançament d'un doble penal per posar el definitiu 4 a 7 al marcador.

En definitiva quarta derrota per al Dénia Futsal que seguixen en llocs de descens però que té l'esperança que la dinàmica canviï, de moment pitjor que li estan sortint les coses no li poden anar. Ara tot el que els vinga haurà de ser per millorar. L'últim que li ha passat al conjunt denier va ser que no van poder diligenciar la fitxa de Luis Llinares pel que no va poder debutar en aquest partit.