Siro Piña i María Fornés guanyadors de la «II Cursa del Roscón de Reyes»

07 de gener de 2014 - 00: 00

L'atleta de Xàbia, Siro Pinya va ser el primer a creuar la línia de meta en la "II Cursa de l'Tortell de Reis" celebrada a Dénia.

El vencedor de la prova va marcar un registre de 16 minuts i 41 segon. El que mostra que el seu ritme va ser molt fort. La segona plaça va ser per a David Ruiz amb un temps de 17`04. La tercera plaça va ser per a Paco Martínez amb un registre de 17`18.

En noies la primera a arribar va ser Maria Fornés amb un temps de 19'37.La segona plaça va ser per a Mayca Sala amb un registre de 20'19 i la tercera va ser Andrea Fernández amb un temps de 20'31.

La classificació per categories va ser la següent, en Juvenil Masculí, el guanyador va ser, Siro Pinya mentre que en noies la vencedora va ser Andrea Fernández ..

En la categoria sènior masculí el vencedor va ser, David Ruiz mentre que en dones la millor va ser Maria Fornés.
En la categoria de Veterans el millor va ser, Víctor Pérez i en dones va ser, Mayca Sala.

L'organització va ser perfecta per part del Club de Rem Dénia, que cuido al màxim tots els detalls de la cursa i va obsequiar a tots els participants que van acabar amb una ampolla de vi.

Mentre que els tres primers classificats de cadascuna de les categories es van emportar un tortell de reis, de la mateixa manera que el CA Baleària Dianium que amb 26 atletes va ser el que més representació va tindre.