Sever correctiu per al Paidos-F. Fernández Lluna a Elda (12-2)

05 de desembre de 2017 - 03: 00

En la vuitena jornada de lliga Juvenil va arribar la primera derrota per al Paidos-F. Fernández Lluna en rebre un sever correctiu per part del Nova Elda FS, que el va derrotar per 12 a 2.

El tècnic dianense, Raúl Gil va acudir a aquest duel amb sis baixes molt importants que es van notar en el rendiment global de l'equip. Els locals que van eixir molt endollats des del minut 1 no van deixar que els col·legials prenguessin les regnes del joc. Als set minuts va arribar el primer gol per als locals. Un gol que va descentrar als deniers, que van seguir cometent errors.

Amb el pas dels minuts els errors es van anar multiplicant i en només quatre minuts van encaixar quatre gols més, que els va fer arribar al descans amb un marcador molt advers de cara al segon temps.

desfeta col·legial

A la segona meitat, els nois que dirigeix ​​Raúl Gil van eixir disposats a reduir les diferències. Una cosa que no van poder fer ja que els primers a marcar van ser els locals per dues vegades. Amb el 6 a 0 va arribar el gol de l'col·legial obra de Argudo.

Poc els va durar l'alegria ja que de nou els locals van mostrar la seua efectivitat i van anotar 3 gols més en un curt espai de temps. Amb un marcador de 9 a 1, Iker va marcar per als col·legials que tot i jugar amb porter jugador no van aconseguir estar encertats a l'hora de culminar les superioritats.

En tot just dos minuts els deniers van encaixar tres gols més i el partit es va acabar amb un ampli resultat de 12 a 2. Una golejada que fa temps que aquest equip no encaixa i que els ha provocat haver de deixar el liderat que ara té el Futsal Ibi amb dos punts més.

En la propera jornada els deniers s'enfrontaran al Akrasala FS el dia 17 de desembre, per la qual cosa per davant queden dies per corregir els errors comesos.