Sever correctiu per a un Dénia Futsal que va notar l'absència del porter César a Manresa (13-2)

21 d'octubre de 2017 - 22: 14

Poca història va tindre el xoc que es va disputar al pavelló "El Pujolet" de Manresa, entre el Manresa FS i el Dénia Futsal, Que va acabar amb victòria catalana per 13 a 2.

En l'equip dianense el fet de viatjar amb un sol porter pas factura, ja que mancant 23 minuts per al final, Roque va ser expulsat per dues grogues i això va obligar el conjunt que dirigeix Juanma Bermejillo a haver de jugar amb porter jugador.

El pavelló va registrar un ple absolut ja que es van presentar els equips pedrera del club català. El mateix alcalde de Mataró va estar presidint el xoc a la llotja. Sota aquest gran ambient va començar el xoc amb domini local. El primer avís va arribar amb un xut a la fusta de Oussama. Amb prou feines es portaven tres minuts de joc quan Ousama va inaugurar el marcador, després de regatejar a Roc.

Un minut després va ser Corvo qui va marcar el segon després d'un robatori de pilota al centre del camp. Els locals jugaven a plaer davant un Dénia Futsal que no va trobar la manera de frenar als manresans. Al minut 7 Marc Fernández va anotar el 3 a 0 després d'una bona jugada col·lectiva.

Al minut 10, David Muñoz, va marcar el 4 a 0 després d'una bona jugada per banda. Després d'aquest gol, Bermejillo va posar a pista Julián Coel, l'argentí va debutar amb el conjunt groguet. Poc després va arribar la gran oportunitat per als visitants, Oussama va veure dues cartolines grogues de manera consecutiva. Però la vesprada no va ser bona per als deniers que no van saber aprofitar aquesta superioritat. Roque va veure la segona groga i va arribar l'hecatombe per als de la Marina Alta. César no va viatjar i en no tindre porter suplent va haver de ser Pablo Tarín qui va haver de jugar com a porter-jugador.

El 5 a 0 va arribar poc abans del descans amb un gol de Rentat que va aprofitar un rebuig d'un anterior tret de Said. Amb aquest marcador es va arribar al descans.

Pluja de gols

A la segona meitat poques coses van canviar, als tres minuts Marc Fernández va posar el 6 a 0, després d'una parell de bones intervencions del porter local. Dos minuts més tard, Corvo va marcar el 7 a 0. Amb el pas dels minuts els deniers van tractar de controlar més el joc d'atac amb possessions més llargues de pilota. Fruit d'aquest domini va arribar el primer gol dels deniers que va marcar Curro.

Al meridià del temps va arribar el 8 a 1 anotat per un Corvo que va estar molt encertat de cara a la porteria rival. Seu va ser el 9 a 1 i en plena eufòria local, van arribar els gols de David Muñoz i Gordillo.

A la recta final del xoc, Edu Romany pusó el 11 a 2 i pos després van arribar els gols de Corvo i Rentat que van deixar el definitiu 13 a 2.

Després d'aquesta derrota és el moment de reflexionar, no per la derrota, ja que era complicat treure alguna cosa positiva d'aquesta pista donada l'enorme qualitat del rival sinó per que no resulta seriós que en una categoria com a Segona Divisió "B" es tingui sols dos porters en plantilla. Després de la baixa del tercer porter Aldair, no s'ha incorporat a cap porter més i la imatge que s'ha donat a Manresa no va ser la més seriosa.