Severa golejada de l'Paidos-F. Fernández Lluna a el Joventut Elx (17-0)

28 de novembre de 2019 - 13: 26

El conjunt del Paidos-F. Fernández Lluna va golejar sense pietat alguna a el cuer de el grup, el Joventut Elx, a què va vèncer per 17 a 0. Un partit que no va tindre història donada la clara superioritat del conjunt que dirigeix Raúl Gil, Que ja en el primer minut van prendre la iniciativa en el joc i en el marcador.

Després d'una gran primera part, que va acabar amb 8 a 0, els col·legials van arrodonir la seua gran joc en la segona, la qual va ser un monòleg dels deniers que només la gran actuació de l'porter visitant va ser capaç d'evitar un marcador d'escàndol.

Amb aquesta gran victòria, els deniers es mantenen el front de la classificació abans de jugar diumenge que ve el seu gran duel contra el Calp FS.

Els cadets tampoc van fallar

Gran victòria de l'CD Paidos a casa davant el CD La Vila (3-6) en un intens partit.

El partit va arrancar molt igualat sense clares ocasions per a cap dels equips. A mesura que avançava el temps, els locals van aconseguir crear alguna ocasió i, minuts abans de la mitja part, van anotar el primer gol de el partit, arribant a la mitja part amb aquest 1-0.

A la represa, l'equip visitant va eixir amb ganes i va igualar el partit 1-1. Però els locals van saber reaccionar bé i, res més rebre el gol, van anotar per partida triple. Un 4-1 per obrir un poc de buit en el resultat.

De la mateixa manera, l'equip de La Vila va anotar 2 gols ràpids, posant emoció a la trobada amb un 4-3 a falta de deu minuts. Els deniers es van mantindre ferms i calmats, i amb dos gols més va tancar el partit. 6-3 a al final, un marcador que permet als col·legials mantindre-se en llocs per lluitar pel títol.

Empat in extremis de l'infantil de l'Paidos Dénia

Empat in extremis l'obtingut pels infantils de l'Paidos Dénia en la seua visita a Alfàs (3-3). Al minut 2 es van avançar els locals i Paidos va empatar per mediació de Pau, que va espentar a la xarxa un rebuig de l'porter. En la següent jugada es van tornar a posar per davant els locals i Damià, en l'última jugada, va igualar el partit.

La segona part va ser un setge col·legial que no es va veure recompensat al marcador. En una arribada aïllada dels locals es van tornar a avançar. Una altra vegada Damià va igualar el xoc en l'última jugada.