Seriós ensopegada del Paidos-F. Fernández Lluna a la pista del CFS Torrevella (4-3)

21 de febrer de 2018 - 05: 00

La jornada 15 de la lliga juvenil de Futbol Sala, ens va deixar un seriós ensopegada del Paidos-F. Fernández Lluna, en la seua visita a la complicada pista del CFS Torrevella on va caure per 4 a 3. Ja en l'inici de la trobada es va comprovar que els locals van eixir molt ficats en el partit, van aconseguir embotellar als col·legials en el seu propi camp. Als deniers els va costar eixir de la pressió local, però quan ho van fer van tindre arribades de perill sobre el marc local.

El joc directe dels locals aviat es va veure reflectit en el marcador, al minut 4 després d'una badada en defensa, Roque va espentar al segon pal la pilota a la xarxa, aconseguint el 1 a 0. Als 10 minuts en una jugada similar, Cánovas va anotar el 2 a 0. La reacció visitant es va veure reflectida amb clares ocasions però la falta d'encert en la rematada va impedir que arribés el gol. Es va arribar al descans amb el 2 a 0 al marcador.

La segona part es va iniciar igual que ho va fer la primera, amb un CFS Torreveja que en la primera aproximació a l'àrea visitant va aconseguir marcar per mediació de Garrido el 3 a 0. A partir d'aquest moment el conjunt de Raúl Gil va passar a dominar clarament el partit i aviat van arribar els gols. El primer obra de Pablo, una diana que va revitalitzar l'ànim dels rojos. Poc després Nico va aconseguir posar el 3 a 2 al marcador. La remuntada la va culminar Iker quan a falta de cinc minuts va aconseguir la igualada a 3.

A la recta final del xoc, el domini va seguir sent del Paidos-F. Fernández Lluna, però sense encert de cara al gol. A falta de 23 segons els locals jugant amb porter jugador van encertar a marcar el 4 a 3. En el poc temps que restava els visitants ho van intentar però es van quedar sense marcar. El partit va acabar amb 4 a 3 per al CFS Torrevella, una derrota que deixa els deniers en la segona plaça de la classificació però a 5 punts del líder.

Els cadets li van fer 20 gols al Sporteam Sant Vicent

Victòria voluminosa l'aconseguida per l'equip cadet del Paidos Dénia davant del penúltim classificat. Sporteam Sant Vicent, a qui va derrotar per 20 a 0. Els visitants van donar mostres de la seua posició en la classificació.

Des de l'inici del xoc el domini va ser total dels col·legials que van obrir el marcador amb un gol de Carlos, després van arribar nou més, arribant-se al descans amb un 10 a 0. A la segona meitat, va seguir el monòleg col·legial i es va arribar al final amb 20 a 0 en el qual van marcar gol tots els jugadors de camp. Els de Paidos seguixen líders comptant tots els partits per victòries.

Empat per als infantils del Paidos davant el Torres Sant Vicent

El partit començava molt complicat per al Paidos Dénia ja que en els primers minuts l'equip visitant es va avançar amb gol de Raúl. El col·legials es van mostrar molt imprecisos i sense jugar bé, es van veure superats per un rival que es va emprar amb molta INTENSITAT. Al minut 20 l'equip visitant tornava a anotar per part de Raúl, cobrant un avantatge per 0 a 2. El xoc es va posar molt costa amunt per als col·legials que van reaccionar un minut abans de la mitja part gràcies a la diana de Iker Orquín que va anotar de penal l'1 a 2.

La segona meitat, dels col·legials va començar millor i van aconseguir posar-se per davant amb gols de Javier Monserrat i Nicolás Rodríguez. Iker va veure la segona groga, deixant al seu equip amb un menys. Aquesta va ser la clau ja que el Torres Sant Vicent va aprofitar la seua superioritat per aconseguir l'empat a tres, gol obra de Raúl que va esdevenir la bèstia negra dels col·legials. Amb aquest empat a tres es va arribar al final del partit.