Seriós correctiu per al Garbí Dénia davant el Marni València (22-36)

20 de desembre de 2012 - 00: 00

L'equip del Garbí Dénia va patir una de les seues derrotes més àmplies d'aquesta temporada, en caure en el seu propi pavelló davant el Marni València per 22 a 26.

Va ser un partit estrany, amb uns jugadors denieres absents durant tots els minuts. L'equip es va trobar amb un rival amb gent jove, que va imprimir un ritme molt alt al joc. Als homes que entrena David Salanova, els pesaven molts les cames sobretot en defensa. Mai va poder contindre el joc dels valencians.

L'absència d'un jugador com Raúl Fluxá es va notar en excés, ja que a més dels gols que sol sumar per al seu equip, en defensa és un dels que més caràcter imprimeix a l'equip i se li va trobar a faltar.

Tot el partit va ser clarament dominat pels valencians, que al descans es van retirar amb un avantatge de 7 gols, (9-16).

Res va canviar en la segona meitat, el Garbí Dénia no va tindre poder de reacció, i el Marni es va aprofitar d'aquesta circumstància per seguir amb un ritme molt alt de joc que va desarborar una i altra vegada al seu rival. Al final del partit el 22 a 36 és un fidel reflex del que s'ha viscut a la pista del poliesporteu de Dénia.

L'entrenador David Salanova té un dur treball per davant amb el seu equip.