Sergio Alberola va ser segon en la seua categoria en el Triatló d'Alacant

05 de maig de 2015 - 00: 01

El triatleta deniera, Sergio Alberola, L'Ondara Tri-Esport, va tornar a demostrar la qualitat que atresora i va acabar en una meritòria segona plaça en la seua categoria d'edat de 40-44 anys del triatló que va tindre lloc a Alacant, en la modalitat de Triatló Sprint. Alberola va aconseguir el subcampionat autonòmic i va pujar al segon graó del podi.

Sergio Alberola al pòdium del triatló d'Alacant

La platja de l'Postiguet va ser l'escenari de la segona de les set proves de la "TriWhite Cup 2015 by Lurbel", El circuit de triatlons més important i popular de la Mediterrània amb seus a tres comunitats autònomes (Comunitat Valenciana, Regió de Múrcia i Andalusia).

Sergio Alberola durant la carrera a píe del Triatló d'Alacant

La prova disputada a la categoria Sprint, en la qual estava en joc el Campionat Autonòmic de la Comunitat Valenciana, va ser l'estrella de la jornada. L'altíssim nivell dels participants i fet que estava en joc el títol regional, van convertir la prova en un espectacle ple d'emoció per a les milers de persones que van presenciar la prova des de la platja del Postiguet.

La victòria final va ser per a Jesús Gomar, qui va emprar un temps de 1: 02: 35 a completar el recorregut. El valencià va creuar la meta per davant d'Emilio Aguayo i de Roberto Sánchez. Aquesta modalitat de triatló va constar d'un segment de natació de 750 metres, un segon de bicicleta de 24 km., I un tercer de carrera a píe de 5.000 metres.

Destacar el paper dels deniers del Gin Running Tonic, Gonzalo Durá que va ser 148 de la classificació general amb un temps total de 1: 20: 02. Emilio Ronda en el lloc 212 amb una marca de 1: 27: 59, Ramon Grimalt amb un registre de 1: 29: 00 va ocupar el 221 i Jordi Ramis el lloc 272 amb un temps de 1: 45: 12.

Triatló distància Olímpica

En la distància Olímpica, la victòria va ser per al veterà Mateu Pesquer, que va emprar un temps de 2:02: 52 a completar la prova, dos minuts menys que Omar López, guanyador de la primera cita de la "TriWhite Cup"A Benidorm fa dues setmanes. La tercera posició va ser per a Ricardo Rei, qui va emprar gairebé tres minuts més que el vencedor.

En aquesta modalitat que es disputa amb distàncies de 1.500 metres de natació, 42 km., De bicicleta i 10 km., De carrera a píe cal destacar la participació de dos deniers; Víctor Contri que va acabar en el lloc 42 de la general i sisè de la seua categoria Veterans 1 amb un temps de 2: 19: 23.

Mentres que David Ribes que va acabar en el lloc 57 de la general amb una marca de 2: 23: 08, va fer una gran progressió ja que se li va donar malament la part de natació i després va millorar molt en el sector de ciclisme i va realitzar un gran segment de carrera a píe que li va permetre millorar molts llocs.

En fèmines, el triomf va ser per a Cristina González, amb un temps de 2: 23: 35, seguida d'Ana Belén Maruny, a més de dos minuts, i de la mar Vicent.

La següent prova de la "Triwhite Cup"Se celebrarà el proper 31 de maig a Dénia.