Senzill debut de lliga per al Paidos-F. Fernández amb triomf a Petrer (1-6)

17 d'octubre de 2017 - 06: 15

El conjunt juvenil del Paidos-F. Fernández va tindre un senzill debut al campionat de lliga, en vèncer a la pista del Petrer FS per 1 a 6.

El partit va començar de la millor manera possible per als nois que dirigeix ​​Raúl Gil, ja que als sis segons del partit, es van avançar al marcador en passar Nico sobre Aitor perquè aquest jugador marqués el 0 a 1.

Després d'aquest gol, els locals van aconseguir frenar el joc col·legial en tindre més possessió de la pilota. Al minut 11, van aconseguir el gol de la igualada amb un gol de Llàtzer. Malgrat que hi va haver diverses arribades sobre les àrees, el marcador no es va moure i es va arribar al descans amb 1 a 1.

Molts gols col·legials

A la segona meitat, els col·legials van saltar a la pista amb la mentalitat de resoldre el partit. És per això que van pujar la seua intensitat defensiva i van passar a tindre més possessió de la pilota. Fruit del control del joc va arribar el 1 a 2, quan Pau de xut creuat va batre el porter local.

Després del servei de centre per part de l'Petrer FS, els deniers van aconseguir robar la pilota i Josep va muntar un bon contraatac que Javi va resoldre amb una rematada precís que va significar el 0 a 3.

Amb un marcador tan advers, els locals es van llançar a un atac desenfrenat, però van cometre molts errors que els nois de Raúl Gil, Van aprofitar per anar castigant amb tres gols més la porteria rival.

L'equip col·legial ja està preparant el seu pròxim compromís que serà al pavelló deniera davant el Ibi FS que ve de guanyar al FS Horadada per 7 a 4.