Senzilla victòria del cadet A de l'EM FB Dénia al camp del Easides (1-4)

24 de maig de 2019 - 00: 08

El cadet A de l'EM FB Dénia va vèncer amb claredat en la visita al camp del Easides per 1 a 4, en un partit on els dos equip no es jugaven res.

Però el Esides va eixir com si es jugués el descens. Molt aviat el Dénia va inaugurar el marcador. Al minut 8 un servei de banda per l'esquerra centre d'Aaron, passi de Wondo i gol de Dani. A partir d'aquí el Dénia controlaria el joc i el marcador. Creant ocasions de gol. El Esides tindria la seua en el minut 35 de la primera part, acabant-la primera sense més transcendència.

La segona va començar igual, però en el minut 48 es va xiular un penal a favor de Esides. Però un gran Álvaro el va aturar ia partir d'aquí els deniers sentenciarien el partit amb una gran actuació golejadora de Saul.

El primer el va marcar de falta directa per l'escaire i el segon de tisores d'espases a la porteria. El tercer va ser obra de Vicente en culminar una contra. El partit va poder finalitzar en una golejada d'escàndol perquè van ser molta les contres que no van acabar en gol.