Assegurances Reale es consolida com a líder sòlid en vèncer a Ultra Groc (5-3)

28 de març de 2014 - 00: 00

La vint sisena jornada de la Lliga comarcal futbol sala ACYDMA ens deixa a un líder, Assegurances Reale que cobra un avantatge de vuit punts sobre el segon classificat, l'Hotel Nou Romá. Els de l'asseguradora van vèncer a Ultra Groc per 5 a 3, mentre que els hotelers van tindre jornada de descans.

El conjunt del Rte. La Fontana va tindre més problemes dels previstos per imposar-se al sempre complicat Rotulart que li planto cara en tot moment però no va tindre sort de cara al marc contrari i no va poder donar la sorpresa. Al final del partit triomf per als xabiencs (4-2).

El cinquè classificat Dolç Beu també es va imposar al Assegurances Reale Ondara per 3 a 2, en un partit en què els dos equips van eixir a per totes des del xiulet inicial.

El tercer classificat CD.Teulada va vèncer amb molta claredat a Lli Roselló per 10 a 4. El conjunt teuladino a la primera part deixo sentenciat el partit i va marxar al descans manant per un contundent 5-1. A la segona part, els locals van baixar un poc el nivell d'intensitat, però tot i així van portar el lluminós fins al 10-4 definitiu.

L'equip de Ràfol haver de enfundar la granota de treball per imposar-se al equip de Rei Stock al que va vèncer per 7 a 3. Mentre que Proyesplac es va imposar sense problemes al conjunt de Maxim Sound per 4 a 1.

El trofeu de màxim golejador l'encapçala Jorge Llopis del conjunt Assegurances Reale amb 42 gols seguit d'Igor Díaz del conjunt Hotel Nou Romá amb sis gols menys. L'equip màxim golejador de la temporada és Assegurances Reale amb 152 gols mentre que l'equip que menys gols ha encaixat és Hotel Nou Roma amb 33 gols.