Assegurances Reale confirma el seu liderat a la lliga comarcal de futbol sala guanyat al CD. Teulada (2-5)

06 de desembre de 2013 - 00: 00

El conjunt d'Assegurances Reale confirma el seu liderat a la lliga comarcal futbol sala ACYDMA, En guanyar a la pista del CD. Teulada per 2 a 5. Aquest va ser el partit de la desena jornada, ja que es van veure les cares dos dels equips que lluiten pel títol de lliga.

Els jugadors d'Assegurances Reials van ser els dominadors del joc durant els primers minuts. Raúl Romera va obrir el marcador al minut 6. Un gol que va deixar descol·locat l'equip local. Abans que van voler adonar-se, de nou, els visitants van tornar a marcar. Van despertar els locals que abans del descans van posar el 1 a 2 en el marcador amb un gol de penal. Amb el 1 a 2 es va arribar al descans.

A la represa l'equip del Teulada va eixir amb molta empenta. Va exercir una forta pressió, però el Assegurances Reale, jugant amb calma va saber eixir-ne. En tres bones jugades va aconseguir sentenciar el partit anotant tres gols més. El CD. Teulada va escurçar l'avantatge però va acabar perdent per 2 a 5. Assegurances Reale amb aquest triomf va demostrar ser un ferm candidat al títol de lliga.

Un dels equips que va eixir afavorit de la derrota del CD. Teulada va ser el conjunt dels Poblets, que es va imposar amb facilitat al Assegurances Reale Ondara per 2 a 0. Els Poblets ha aconseguit reforçar la seua plantilla i està sent la sorpresa de la lliga.

En aquesta jornada hi va haver golejades importants com la d'Ultra Groc que endós deu gols al conjunt de Sense Nom i Nou Roma que marqui sense pietat al conjunt de Bernardos (11- 0). Ràfol FS no va tindre problemes per guanyar per la mínima a Rte. La Fontana d' Xàbia (4-3). El cuer B. Juaniquito a punt va estar de donar la sorpresa davant Rei del Stock, ja que va perdre per 4 a 3.

Un altre dels partits destacats el van disputar Lli Rosello de la Xara i Rotulart de Beniarbeig. Li va costar molt al conjunt de la Xara doblegar un rival que tot i caure per 3 a 0 va tindre ocasions per marcar. Maxin Sound d'Ondara es va imposar sense problemes a Super les Brisas al que va vèncer per 5 a 3.

La classificació després de la jornada està encapçalada per Assegurances Reale amb 28 punts al que seguixen; Els Poblets amb 22, CD. Teulada i Dolç Beu amb 21, Nou Roma i Ràfol amb 20, Rte. Poligono amb 19, Lli Roselló amb 16. Els equips d'Ultra Groc, Maxim Sound i Bernardos tenen 15, Sense Nom 12. a la part més baixa estan; Rte. La Fontana amb 10, Rei Stock 9, Rotulart 8, S. Les Brises 1 i tancant Assegurances Reale Ondara i B. Juaniquito amb 0 punts.

El trofeu pitxitxi l'encapçalen dos jugadors de l'equip assegurances Reale- Ginestar, Jorge Llopis Ginestar amb 16 Gols i Raúl Romera Arias amb 15 gols.

Maxim Sound guanyo a S .. Les Brisas per 5 a 3