Segona victòria consecutiva a domicili del CFS Dianense

20 de desembre de 2017 - 02: 30

El CFS Dianense ve d'aconseguir la seua segona victòria consecutiva a domicili, aquest cop davant el Promeses Alacant, a qui va vèncer per 0-3.

Comandats per Mateu, l'equip "blau" anava asfixiant les idees en atac dels alacantins, que a sobre van ensopegar amb un entonat Sergi, que trec diversos pilotes quan ja cantaven gol els jugadors de Promeses d'Alacant. D'aquesta pressió va néixer el primer gol, dels peus de Carlos, que tornava a retrobar-se amb el gol després de diverses jornades de sequera. Amb el resultat de 0-1 es va arribar a la mitja part.

Un descans que va servir perquè Luismi Bonet des del vestidor polís diversos detalls que van aconseguir anul·lar completament l'atac local. Així va ser com Jordi aconseguia el 0-2 amb la seua cama menys bones, la dreta, després d'una ràpida recuperació al mig camp. A partir d'aquest moment només va existir un equip a la pista, i va ser el CFS Dianense. Les contres es materialitzaven una després d'unes altres, i de nou Jordi, va tornar a introduir la pilota al fons de la xarxa, deixant el partit amb el resultat final de 0-3. Faltaven set minuts per al final i l'encert del porter local i l'ajuda dels pals, van evitar una diferència més gran en el marcador.

Amb aquest resultat l'equip es col·loca en quarta posició a un pas dels llocs d'ascens. Aquest aturada nadalenca servirà perquè alguns jugadors lesionats acabin de recuperar-se com és el cas de Borja, els terminis de recuperació estan a punt d'acabar. La lliga descansa fins al dia 13 de gener quan visitaré Dénia el Sant Blai d'Alacant, líder imbatut de la categoria.

Pel CFS Dianense van jugar: Sergi, Àngel, Jordi, Mateu, Ayoub, Antonio, Álvaro, Carlos i Javi