Santi Cambra i Pere Serra van acabar la dura prova de trail UTMB

05 de setembre de 2019 - 09: 32

A la muntanya francesa del Montblanc es va celebrar una de les carreres emmarcades en l'anomenada cim mundial del trail, la UTMB, en què hi va haver presència de dos atletes del Club Atletisme Baleària Dianium: Santi Cambra i Pere Serra.

La cursa, amb eixida a la ciutat suïssa de Orssieres i amb arribada a la francesa de Chamonix, té un recorregut de 56 quilòmetres amb 3.500 metres de desnivell positiu. En aquesta edició, en la línia de eixida es van donar cita 1.600 corredors, dels quals 130 no van poder completar la prova.

Els atletes deniers van eixir amb molta precaució, fent una cursa de menys a més. Ho van fer amb un ritme tranquil, afrontant la prova i això els va permetre anar avançant posicions durant tota la cursa sense massa desgast.

Santi Cambra va passar el primer control a la posició 740 i va arribar a meta en el lloc 302, en una baixada final molt ràpida. El seu temps total va ser de 8: 47.25. Per la seua banda, Pere Serra va acabar la carrera en el lloc 673, amb un temps final de 10: 22.06.

La cursa va estar marcada per l'alta temperatura, tot i que va refrescar un poc amb la pluja que va arribar durant els últims quilòmetres. Un cop més, l'ambient va ser una cosa espectacular que va impactar als dos atletes del Club Atletisme Baleària Dianium.