Said Day va vèncer el XI Quart de Marató de Dénia

14 2014 abril - 15: 55

El XI Quart de Marató de Dénia com a vencedor a Said Dayday, Atleta del Club Atletisme Baleària Dianium.

Al voltant de 280 atletes van prendre la eixida en la carrer Marqués de Campo que va registrar un extraordinari ambient. Des dels primers quilòmetres es va formar un grup on hi havia els grans favorits per guanyar en cadascuna de les modalitats.

Els participants en el Quart de marató van donar una volta a un circuit de 10.547 metres. El primer en creuar la meta va ser Said Dayday amb un registre de 36 minuts i 46 segons. El segon va ser Vicent Camarena que va entrar 45 segons després. La tercera plaça va ser per a Sergio Torres que va arribar 52 segons més tard que el vencedor.

En dones la primera en creuar la línia d'arribada va ser Mª Pilar Sarch del Club Atletisme Llebeig Xàbia amb un registre de 42 minuts i 20 segons. La segona plaça va ser per a Aida Pérez amb un registre de 44 minuts i 28 segons. La tercera va ser, Cristina Mallett amb un temps de 45 minuts i 10 segons.