Rodrigo Camí va ser quart en M-40 a la Trans-GranCanaria

05 de març de 2014 - 00: 01

El denier Rodrigo Camí del Cicles Desnivell ho va brodar en els duríssims 83.2Km de la prova Internacional de Muntanya, Trans-Gran Canària, celebrada a la illa de Gran Canària del passat cap de setmana.

Una prova molt exigent amb més de 9.200 metres de desnivell acumulat i en la qual en alguns trams la costa va ser tan empinada que es va fer complicat afrontar-les.

Però aquest gran atleta va saber dosificar molt bé les seues forces per a completar la carrera com un gran i arribar a meta com a quart classificat en la categoria M-40, entrant en el lloc vintè sisè de la classificació general, tot un gran èxit. El seu temps final va ser de 10 hores i 7 minuts a una mitjana de 7 minuts i 17 segons el quilòmetre.

El denier va comentar després de la dura prova; " excepte en una d'aquestes duríssimes costes que estaven just a la distància de la marató, 42 km., que va ser on he sentit moments de veritable fatiga muscular, tot els altres resultar agradable. He gaudit de la cursa tot i les pedres soltes i sobretot per la calor regnant".

Rodrigo Camí va recórrer els últims 100 metres eufòric per l'assolit, per arribar molt sencer i millorar en gairebé 2 hores el temps previst. A més ho va fer en presència de la seua dona i dels seus fills que li van estar animant, fent que la seua entrada en meta fos un moment molt especial.